Jesli tak, to juz jestem spokojniejszyPremo pisze:Sporo osób jednak ma zamiar się wybrać z tego co pytałem na gg. Tylko nikt nie piszę bo nikt nie jest pewny na 100
Grill w Warszawie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
rury
Kiedyś był spożywczak, wprawdzie kameralny, ale czynny do późna (taki mały, na wprost pętli), bo duży WSS przy przystanku TRAM to raczej będzie już nieczynny.rzeznik pisze:Jesli tak, to juz jestem spokojniejszyCzyli widzimi sie gdzies o 19 na petli Stare Bemowo... Jeszcze pytanko do znajacych to miejsce - czy jest w poblizu sklep, w ktorym mozna kupic tymbarki?
Jest 24h Społemrzeznik pisze:do znajacych to miejsce - czy jest w poblizu sklep, w ktorym mozna kupic tymbarki?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- a/p TALENT
- a/p TALENT
A tak wgoogle to ktoś ma zamiar wziąć grilla czy rozpalamy ognisko, a jak ognisko to drzewo skąd?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
Litości, to straszna melina! To już lepiej komisyjnie się udać do Hectora na Świętokrzyską albo Boryny (no chyba, że "Gospoda pod Upadłym Nietoperzem" otworzy przed nami swoje podwoje).Premo pisze:W przypadku załamania się pogody proponuję zoorganizowac spot w ww. Piwiarni.
Polemizowałbyma/p TALENT pisze:Wiaty są nieprzemakalne
15/12/2005-12/7/2019
- a/p TALENT
Hej , szanowny Pełnomocniku pisałem o napojach a nie o żeliwnym złomie pt. grill .
Zresztą muszę wdrożyć śledztwo gdzie mi wcięło to żelastwo .
W wiatach nie raz nie dwa przeczekałem z rowerem już niejedną burzę . Warunek nieprzemakalności wiaty jest jeden - dach nie może być wcześniej sfajczony na ognisku
Zresztą muszę wdrożyć śledztwo gdzie mi wcięło to żelastwo .
W wiatach nie raz nie dwa przeczekałem z rowerem już niejedną burzę . Warunek nieprzemakalności wiaty jest jeden - dach nie może być wcześniej sfajczony na ognisku
Idiokracja nas otacza
- a/p TALENT