Dni Transportu Publicznego 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
czemu przeciesz to miał byc tramwaj dla Warszawysolaris8315 pisze:O 118N to sobie zapomnij.
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
Bubel pod nazwą 118N został oddany przez MPK Poznań do FPS po testach z opinią, że się do niczego nie nadaje.bart235 pisze:czemu przeciesz to miał byc tramwaj dla Warszawy
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No normalnie rrrrrrwa nać, przeczytaj sobie gościu swój własny podpis!!!bart235 pisze:[
czemu przeciesz to miał byc tramwaj dla Warszawy
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Program tegorocznych DTP jest już na stronie http://www.kmkm.waw.pl/dtp/
Wokół budynków na terenie placu.MZ pisze:W programie jest punkt: "Linia spacerowa wokół zajezdni autobusami zabytkowymi (od godz. 10.15 co pół godz.)". Czy "wokół zajezdni" oznacza w tym przypadku wyjazdy poza jej teren, czy tylko okrążenia wokół budynków na terenie placu?
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Petroniusz
Linia DTP - ZAJEZDNIA WORONICZA - ZAJEZDNIA WORONICZA. Linia jednokierunkowa.solaris8315 pisze:Od 9:40 co 20 minut na trasie ZAJEZDNIA WORONICZA - POLE MOKOTOWSKIE ?
Linia D - ZAJEZDNIA MOKOTÓW - METRO WILANOWSKA. Linia w obie strony.
Rozkłady są niezrozumiałe?
- Petroniusz