Inne
Moderator: Emyl
- R-9 Chełmska
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Biorę taką ewentualność pod uwagę 

- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Aster, IP ci nie podam.
Nie wiem czy wybrałem dobry temat odnośnie tego w razie czego proszę o przeniesienie tam gdzie trzeba. Przed chwilą zauważyłem że dostały się jakieś BOTy warto by było to usunąc no i zabezpieczyć przed tym badziewiem tutaj linki do spamu botów.
viewtopic.php?t=9090
viewtopic.php?t=9089
Na razie nie znalazłem tego więcej wiec to chyba tylko pojedyncze wybryki.
viewtopic.php?t=9090
viewtopic.php?t=9089
Na razie nie znalazłem tego więcej wiec to chyba tylko pojedyncze wybryki.
Błąd Ogólny
Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query
SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('akurat', 'był', 'całej', 'czasie', 'częściowo', 'frekwencji', 'godzinę', 'inna', 'innych', 'jak', 'jakby', 'jakieś', 'jego', 'jest', 'km', 'komunikacją', 'komunikację', 'maciej', 'maciejowski.', 'mamy', 'materiał', 'mateusz', 'mało', 'metrem', 'miarę', 'mieście.', 'minut', 'można', 'nie', 'oddaje', 'ogarnięci.', 'pan', 'pani', 'pewno', 'podawana', 'pokonał', 'potrzebowałby', 'poza', 'prawdziwa.', 'prawdziwą', 'przejechał', 'przejechać', 'przez', 'quot', 'radny', 'ratusza', 'razy', 'realnie', 'reporterka', 'reporterzy', 'reporterów', 'robili', 'rower', 'rowerem', 'samym', 'się', 'sprawa', 'szczegółach', 'sądzę', 'słabą', 'ta', 'takim', 'też', 'to', 'trasy', 'trzy', 'tyle.', 'tym', 'warszawie', 'wilanowską', 'wyjątkowo', 'wywnioskować', 'zapomniał', 'zauważyć', 'zdołałby', 'zepsuł.', 'zwłaszcza', 'łaskaw') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 266820
Line : 323
File : functions_search.php