Moim zdaniem żeby to-to miało jakiś sens, to powinno jeździć najmarniej co 20. Rzadziej to nie wiem, czy nie lepiej taksówki w system komunikacyjny włączyć.drapka pisze:Że będzie co 15, to się nie spodziewam, a wcześniej było co 60-90 albo w ogóle nie było. Oczywiście jakby się dało coś poprawić, to by było jeszcze bardziej git, no ale mogło nie być w ogóle. A abstrahując, to z obserwacji moich wynika, że pasażerowie coraz liczniej pojawiają się na tej linii i na odcinku Ursynów Płn- Metro Stokłosy. I to nie tylko przypadkowi. Ale to już na inny temat.
Nowa linia 902
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Niezła paranojaPaweł D. pisze:To będą dwie brygady 902? We wczorajszej wersji rozkładu był tylko jeden kurs.Kod: Zaznacz cały
Przystanek: PKP WESOŁA 03 --> PKP REMBERTÓW DZIEŃ POWSZEDNI ŚWIĘTO i SOBOTA |Godz. Minuty |Godz. Minuty | | 6 |[52s [53s | | NIE KURSUJE | Rozkład ważny od 2010-01-11
Zobaczymy w poniedziałek.Sam jestem ciekawy jaki tabor i czy jest rzeczywiście 2 kurs na trasie PKP Wesoła-PKP Rembertów czy jest to błąd w rozkładzie.mrs pisze:Może zakładają gigantyczną frekwencję i chcą, żeby ludzie ze strefy dojścia PKP Wesoła weszli do pojazdu?![]()
Ale to co oni, chcą 2 SU18 na to zużywać czy mądrze stwierdzili że szkoda marnować przegubowce i zamiast będą dwie solówki?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zdziwniej i zdziwniej...MeWa pisze:TEGO to ja już nie ogarniam
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
No bomba. Na 902 będzie sobie jeździć Scania (z Woli Grzybowskiej) i U18 (z PKP Wesoła).
http://www.przegubowiec.com/component/c ... -do-skm-ki11 stycznia 2009 roku zostanie uruchomiona nowa linia uzupełniająca 902 na trasie Wola Grzybowska - Armii Krajowej - I Praskiego Pułku - Okuniewska - Cyrulików - al. gen Chruściela - PKP Rembertów. Autobusy tej linii wykonają po jednym kursie w jedną stronę tylko w dni powszednie i dowiozą mieszkańców Wesołej do pociągu SKM rozpoczynającego bieg w Rembertowie. Linię obsłużą PKS Grodzisk Maz. i Ostrobramska. Uruchomienie nowej linii zaowucuje pojawieniem się dwóch nowych BWL-ek: 72 - wykonujacej kurs na trasie skróconej PKP Wesoła - PKP Rembertów (odjazd z PKP Wesoła o 6.52) obslugiwanej przez MZA łączonej później z 515 i 73 - wykonujacej kurs na trasie Wola Grzybowska - PKP Rembertów (odjazd z pętli o 6.48) obsługiwanej przez PKS Grodzisk Maz. łączonej później ze 199.