Ekstrówki
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
No jak nie jak są numerowane? A to , to pies? http://www.przegubowiec.com/galeria/dis ... ?pos=-7456 . Linia EX1, obsługa Zajezdnia Kleszczoa.
Kiedyś było ich więcej, ale pokasowali. Na pewno są do Mińska, Karczewa, Wołomina, Chotomowa, Żyrardowa. Zresztą kiedyś na dawnym forum ZTM była lista extrówek. Dawniej to były jeszcze extrówki miejskie, ale pokasowali (przecież są linie nocne ZTM). Kiedyś były także linie do Nowego Dworu, Zegrza, Leszna, czy Góry Kalwarii... Ale to niestety nie jestem w stanie powiedzieć, może są tutaj na sali kompetente osoby
Kiedyś było ich więcej, ale pokasowali. Na pewno są do Mińska, Karczewa, Wołomina, Chotomowa, Żyrardowa. Zresztą kiedyś na dawnym forum ZTM była lista extrówek. Dawniej to były jeszcze extrówki miejskie, ale pokasowali (przecież są linie nocne ZTM). Kiedyś były także linie do Nowego Dworu, Zegrza, Leszna, czy Góry Kalwarii... Ale to niestety nie jestem w stanie powiedzieć, może są tutaj na sali kompetente osoby
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jeśli czas potraktujemy jako czwarty wymiar jedynie, to są z pewnością.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Aż dziwne, że jeszcze nikt o tym nie pisze. Od jutra rusza ekstrówka z Woronicza przez Kleszczową, Zachodni, Gdański na Wileński i z powrotem. Godziny jak i sama trasa są mocno dyskusyjne i pytani dla kogo coś takiego zostało stworzone. Start z Woronicza o 22:50 zaś kurs powrotny startuje o 4:40 z Wileńskiego.
-
Idea słuszna, tylko godziny jakieś takie- za wcześnie z Woronicza, za późno z Wileniaka. To tylko moje uwagi.
miłośnik 13N