Za co chwalimy kierowcĂłw/motorniczych?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Frajerstwem jest nie robić tego, co się lubi. Fakt, nie każdego na to stać. Za to każdego szkoda. Nawet DelfinkaDelfino pisze:Myślę, że frajerstwem byłoby porzucić wymarzoną od lat pracę za 5 razy większą płacę, niż w MZA.
BP, ANSP.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
To ja lepiej widziałem. Z rok temu kierowca 108 jadąc na kompletnym zadupiu (ul. Augustówka) Pisał eSeMeSa a jechał z 40 km/h. Co prawda droga była pusta i była 10 rano w weekend ale to go nieusprawiedliwia. Na szczęście zerkał na drogęPawel_ pisze:Nie mam zielonego pojęcia, gdzie to umieścić, więc umieszczam tutaj. Najwyżej ktoś z władców forum przeniesie w odpowiednie miejsce, czyt. jego widzimisię.
Kierowca prowadził autobus czytając gazetę...
Spokojnie będzie. Wtedy będziemy kończyć II linię metra i zaczynać przygotowania aby za 5 lat zacząć budowę III linii a bilety jednorazowe będę kosztować 10 złDelfino pisze:Jeszcze tu wrócę. Myślicie, że za 20 lat będzie jeszcze MZA?![]()

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
Lubię to!Czotyk pisze:Spokojnie będzie. Wtedy będziemy kończyć II linię metra i zaczynać przygotowania aby za 5 lat zacząć budowę III linii a bilety jednorazowe będę kosztować 10 zł
Jeśli jesteśmy przy wyczynach kierowców to ja pamiętam jak kiedyś jechałem 161 Przewodową (jak jeszcze jeździły krótkie ikarusy co 40 min) i pamiętam jak na prostej pustej drodze spotkały się obydwie brygady (z osobnych kierunków) to kierowcy sobie z dobre 2 min pogadali.
Oby nie! Bardzo lubię złotówki a jak się ich pozbędziemy to stracimy naszą tożsamość narodową!Bywalec pisze:Wtedy to już chyba Euro wprowadzą.
Chciałbym to zobaczyćreserved pisze:(...) 161 (...) krótkie ikarusy (...)

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
-
tino
Po czym wnioskujesz że jest kretynem? Jakoś nie widzę na tym nagraniu żeby kierowca "prowadził" autobus czytając gazetę. On ją czytał jak "stał" a nie jechał, jak ruszył to chyba ją od razu schował prawda? Czy na prawdę stworzył takie zagrożenie czytając tą gazetę że musisz nazywać go per kretyn? Może po prostu sam nim jesteś i próbujesz szukać znajomych. Następnym razem się zastanów co piszesz.Desert pisze:Kur... kretyn jakiś
No nic to, w takim razie, jako rodzonemu Gdańszczaninowi, wypada rzec mi: welcome in Gdańsk, Mr. Delfino.Delfino pisze:Coś tam się zmieniło i teraz nie ma formalnego wymogu wiekowego. Trzeba było jeszcze pójść na spore ustępstwa (Gdańsk...) i się udało.chester pisze:To w takim wieku jeszcze można zacząć taką robotę?
Miasto fajowe, ale o komunikacji miejskiej na poziomie Warszawy zapomnij.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Idioto sprofanowany, kretynem nazwałem tego kto wytężył swoją mózgownice i wrzucił ten przezajebisty artykuł. Przeciez kierowca mógł spowodować katastrofe w ruchu lądowym!