Dzięki doświadczeniu zdołał trafić, co niektórym prokuratorom w stopniu pułkownika się nie udało.Aleksander2560 pisze:Tu nie chodzi o odwagę... w zupełności nie, nie uwierzę, że żołnierz z takim doświadczeniem strzelilby sobie w głowę...Pink pisze: E tam, prawdziwi wojskowi to ludzie odważni.
Zmarli [2012]
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
-
Lionel Batiste – amerykański perkusista i wokalista bluesowy
Doc. dr Zygmunt Ajduk - wykładowca na FUWie.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Szok? Rozumiem, że strata. Rozumiem, że szkoda, ale szok? A może zaskoczenie? Kto by się spodziewał, że facet, dochodzący do siebie po bardzo, bardzo poważnym zawale może do siebie nie dojść? Może jestem podły, ale moim zdaniem jak odchodzi ktoś powyżej pewnej granicy wieku, to nie ma mowy o zaskoczeniu. Smutek, pustka, żal, ale nie zaskoczenie.5280 pisze:SzokBywalec pisze:Jerzy Kulej
http://www.tvn24.pl/nie-zyje-jerzy-kulej,264790,s.html
Mój (były) wieloletni kierownik. Żal. Ale nie spodziewałem się, że o jego śmierci przeczytam też tutaj...KwZ pisze:Doc. dr Zygmunt Ajduk - wykładowca na FUWie.
http://gazetapowiatowa.pl/artykuly/%C5% ... ,1508.html
Kolejna strata w muzyce rock'n'roll. Każda śmierć jest przykra, a dla mnie jeszcze bardziej jest przykro kiedy świat opuszczają ciekawi ludzie związani z muzyką rock'ową.Łukasz pisze:Jon Lord (Deep Purple)
"Livin' On A Prayer"
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.
----------
Aby się dowiedzieć kim jestem, trzeba mnie najpierw poznać.
----------
Linie blisko mojego domu.
M2, 106, 162, N14, N16, N64.