już myślałem że święto kiełbasy mi zabijąpawcio pisze:Ma nie być. Tylko w TW będą.
Wiadomo jakie zajezdnie będą obsługiwały C1 i C6 ?? i jakim taborem ??
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
A czy na 27 można liczyć na swinga?pawcio pisze:C6 Wola, Mokotów i Żoliborz
C1 Praga, Mokotów i Żoliborz
Generalnie składy. Praga dorzuci jednego U-boota, Swingi też jakieś mają być.
[ Dodano: Pon 29 Paź, 2012 ]
Dokładnie rzecz biorąc dwa mokotowskie na C1 i trzy żoliborskie na C6.

O nie....pawcio pisze:C76 - R13 10 krótkich brygad
Co to za argument? ZTM nie jest od oceniania zasadności poczynań pasażerów, tylko od zapewnienia im w miarę godnych warunków podróży. I do tego się powinien ograniczyć. To po pierwsze. Po drugie, skoro ja mogę przejść przez bramę przy Odrowąża i mnie nie zgniatają jakoś (choć czasem bywa trudno, to fakt), to i z wózkiem dziecięcym można sobie poradzić.pawcio pisze:Jak ktoś wybiera się z wózkiem na Bródno, to niech nie narzeka na warunki w autobusie czy tramwaju, tylko się puknie w łeb, zanim mu ten wózek zgniotą przy bramie.
Znajdziesz przeguby?fraktal pisze:ZTM nie jest od oceniania zasadności poczynań pasażerów, tylko od zapewnienia im w miarę godnych warunków podróży.
Można. Ale rozsądku w tym nie widzę za grosz.fraktal pisze:Po drugie, skoro ja mogę przejść przez bramę przy Odrowąża i mnie nie zgniatają jakoś (choć czasem bywa trudno, to fakt), to i z wózkiem dziecięcym można sobie poradzić.
Czy przewiduje się wprowadzenie kierowania na C1 i C6 ??strona ZTM pisze:Kursowanie linii odbywa się na podstawie dyspozycji Służb Nadzoru Ruchu, za wyjątkiem linii C1, C6, C07, C12 i C81, które kursują według specjalnego rozkładu jazdy.
To już chyba czwarty sezon, jak tramwaje cmentarne mają rozkłady. Co z nich potem zostaje w realizacji, to inna rzecz. Ale od czasów BusMana nie było cmentarek tramwajowych na dyspozycje.Pingwin pisze:Czy przewiduje się wprowadzenie kierowania na C1 i C6 ??strona ZTM pisze:Kursowanie linii odbywa się na podstawie dyspozycji Służb Nadzoru Ruchu, za wyjątkiem linii C1, C6, C07, C12 i C81, które kursują według specjalnego rozkładu jazdy.
W poprzednich latach linie tramwajowe jeździły wg. dyspozycji CR i wydawało mi sie to dobrym rozwiązaniem.
A to tylko na Odrowąża jeżdżą ludzie z wózkami?fraktal pisze:A kto mówi o przegubach? Przecież napisałem wyraźnie "Scanie [z Grodzia] mają duża rzeźnię (...)" itp, itd.pawcio pisze:Znajdziesz przeguby?