Para Buch - Imprezy Kolejowe
Moderator: JacekM
- Anna Jaworska
Biorąc pod uwagę to, co zostało pokazane na DTP w 2006 oraz co jest planowane na niedzielę 23 września w tym roku, nie rozpatrywałabym Dni Techniki Kolejowej w kategoriach konkurencji.
Moim zdaniem po przeczytaniu szczegółowego programu ( http://www.pkp.pl/files/Program%20DTK_12_06_07.doc ) poza zwiedzaniem tunelu średnicowego, w samej Warszawie nie będzie specjalnie nic ciekawego.
Pomijam już to, jak dużym błędem jest organizowanie znacznej części takiej imprezy w piątek w godzinach pracy.
edit: link do programu dni techniki kolejowej, poprawiony na działający
Moim zdaniem po przeczytaniu szczegółowego programu ( http://www.pkp.pl/files/Program%20DTK_12_06_07.doc ) poza zwiedzaniem tunelu średnicowego, w samej Warszawie nie będzie specjalnie nic ciekawego.
Pomijam już to, jak dużym błędem jest organizowanie znacznej części takiej imprezy w piątek w godzinach pracy.
edit: link do programu dni techniki kolejowej, poprawiony na działający
Piszę poprawnie po polsku
zanim zaczniesz zawracać dupę - użyj google
- Anna Jaworska
Nie pokażą zmodernizowanego EW60, bo nie ma nawet żadnej wystawy, ktoś przez pomyłkę wrzucił tą wystawe do programu, tym samym podnosząc wszystkim dookoła ciśnienie
[ Dodano: 2007-06-12, 13:51 ]
Program obchodów został poprawiony - usunięto z niego cały punkt dot wystawy na Dw. Gdańskim
[ Dodano: 2007-06-12, 13:51 ]
Program obchodów został poprawiony - usunięto z niego cały punkt dot wystawy na Dw. Gdańskim
Piszę poprawnie po polsku
- Anna Jaworska
- Anna Jaworska
O której to wejście na nastawnię? Dawno na żadnej nie byłem, mam zaliczoną dysponującą Lublin Tatary w 1995 r. wykonawczą w Chełmie kiedyś tam i wykonawczą w Jaszczowie (kurde, pusta stoi, kupiłbym sobie i przerobił na domek letniskowy )
EDIT: Właście taki OT, znacie jakieś puste nastawnie w Warszawie które można przerobić na dom mieszkalny? Np. Gocławek
EDIT: Właście taki OT, znacie jakieś puste nastawnie w Warszawie które można przerobić na dom mieszkalny? Np. Gocławek
www.kolej.one.pl
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
Zachęcam do aktualizowania danych!!!
Pasażer:KM, 401, 520, 115, 173, 315 (kolejność zamierzona!)
- Anna Jaworska
Swego czasu widziałem komunikat w gazecie o przetargu na sprzedaż budynku dawnej nastawni na Służewcu przemysłowym...Karol pisze:O której to wejście na nastawnię? Dawno na żadnej nie byłem, mam zaliczoną dysponującą Lublin Tatary w 1995 r. wykonawczą w Chełmie kiedyś tam i wykonawczą w Jaszczowie (kurde, pusta stoi, kupiłbym sobie i przerobił na domek letniskowy )