Priorytety dla tramwajów
Moderator: Wiliam
-
- MeWa
- Cukiereczek
I premie lecą. Szkoda, że zz nie sa zdolne do zajęcia się tym problemem...Stary Pingwin pisze:Na Jagiellońskiej sytuacja jaka była na Powstańców Śląskich- 10 od Śliwic do Ratuszowej. Odjazdy z Wileniaka miasto 4 w plecy. A pomiary punktualności się robi i nie ma zmiłuj.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Ślizganie się po temacie. Dopóki się nie zrobi porządnej analizy przypadków z wypisaniem niezgodności poszczególnych skrzyżowań z przepisami to można narzekać na tony...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Nikt. Wszyscy boja sie dotknac tematu.MichalJ pisze:Kto powiedział, że powodem spowalniania tramwajów jest sygnalizacja niezgodna z przepisami?
A z innej beki - artykuł może odnieść skutek zupełnie przeciwny do zamierzonego.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
-
Całkiem niedawno koło GM funkcjonowało coś na kształt priorytetu. Teraz tram rusza z Postępu miasto i pod GM wjeżdża na koniec swojego zielonego. Już na początku trasy można złapać minus 2. Jadąc z drugiej strony trzeba odpowiednio wcześniej podjechać do skrzyżowania, żeby wzbudzić światło.
A pomyśleć, że już było dobrze, tylko znów dorwał się do tej sygnalizacji jakiś psuj.
A pomyśleć, że już było dobrze, tylko znów dorwał się do tej sygnalizacji jakiś psuj.
miłośnik 13N
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tam chyba było tylko podwójne otwarcie w cyklu Już go nie ma?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Te światła jakieś dziwne są... Czy ktoś coś przy nich grzebie co jakiś czas, czy one tak same z siebie... czasem się zachowują jakby był program stałoczasowy, innym razem w sposób jaki opisałeś. To jest chyba jedyne skrzyżowanie gdzie nie wiem kiedy drzwi zamknąć
Jeszcze przy Rakowiecka-Sanktuarium potrafią psikusa zrobić i zamiast dostać tramwaj, dostają piesi
Jeszcze przy Rakowiecka-Sanktuarium potrafią psikusa zrobić i zamiast dostać tramwaj, dostają piesi
-