PorzÄ dki na poĹudniu (117, 519)
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przecież tam wchodzą przeguby na 182... 

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Ja proponowałem kiedyś scalenie podaży i popytu blokowisk w tamtym rejonie, przy pomocy ucięcia 118 i wzmocnienia 122 (co raczej się nie uśmiecha mi za bardzo, bo ja tej linii nie uważam za niezbędną na Górnym Mokotowie) wraz ze starą trasą przez Joliot-Curie i obsłudze całego tego osiedla wokół Bytnara z możliwościa przesiadki na tramwaj do Centrum o oddzielnym połączeniem na TK.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale Racjonalizacji też trzeba obsłużyć. Układ ulic nie umożliwia obsługi wszystkiego jedną linią...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Jak najbardziej. Dlatego po jakiego grzyba ruszano 218 spod GM?! 365 na Bokserską przez Domaniewską i Wołoską co kwadrans, byłoby idealne do obsługi tego odcinka. Pisałem o tym do ZTM ale odpisali mi jakieś brednie o słabym zapełnieniu 218 pod GM w kierunku Królikarni w porównaniu do 117, 138 i 186Bastian pisze:Chyba, że jednak chodzi o GM i Domaniewską, a nie Królikarnię i Woronicza - tę decyzję ja także uważam za błędną

](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Hm, skoro Okęcie dostaje kolejną całkiem przyzwoitą linię autobusową, to może warto by było powalczyć o budowę przystanków autobusowych przy Lipowczana i likwidację przystanków tramwajowych w tym miejscu?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja cię w końcu zbanuję, jak nie przestaniesz marudzić, zgryźliwy ponuraku jeden! Jak coś tną, jęczysz, jak coś puszczają częściej, psioczysz. Noż kurna, może czas zacząć brać jakieś antydepresanty?! 

- R-9 Chełmska
I niby takie 107 co 15 na tej trasie ma przeżyć renesans? Chełmska się ucieszy i skorzysta, ale pozostały odcinek? 159 jest zdecydowanie najsłabiej wykorzystywaną linią na Czerniakowskiej (po 301), a 107 to jednak jedzie w jej śladzie... 

5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32