W Butelkach zwrotnych na Marymoncie też się zdarza (ale - o zgrozo - jest drożej niż na Starówce...).JotPeCet pisze:Wiśnię w piwie z beczki serwuje Celibar na starówce w cenie 7zł za szklankę.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Złoty nektar bogów
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
yavorius pisze:Nie, najlepszy jest Magnus Wiśniowy i Czekoladowy.
A tu muszę się zgodzić. Kupiłem to kiedyś na próbę, będąc w Piotrkowie Trybunalskim i - jak na piwo smakowe - bardzo przyjemny smakGronostaj pisze:A ta wiśnia w piwie jest super.
Dlatego, jak juz jestem na Marymoncie, to we wtorek - 3 piwa za 20zł.person pisze:W Butelkach zwrotnych na Marymoncie też się zdarza (ale - o zgrozo - jest drożej niż na Starówce...).JotPeCet pisze:Wiśnię w piwie z beczki serwuje Celibar na starówce w cenie 7zł za szklankę.
Polityka złym doradcą w pracy!
A próbował już ktoś najnowszy produkt Grupy Żywiec: BOCK? Ja wczoraj, a teraz właśnie po raz drugi i chyba na tym poprzestanę. Natomiast koneserzy "koźlaków" pewnie docenią ten produkt nie tylko z uwagi na to, że po za porterami, piwne koncerny działające w Polsce nie robiły ciemnego piwa.
W sklepie carrefour express, w Galerii Ursynów, po reorganizacji objawił się nie tylko nowy wygląd wnętrza, ale także asortyment piwa. Jest kilka rodzajów piwa z prywatnego, ukraińskiego browaru (zapomniałem nazwę) oraz rosyjska Балтика: jasne, ciemne, porter, pszeniczne. Nigdzie wcześniej tego piwa w Warszawie jeszcze nie widziałem.
W sklepie carrefour express, w Galerii Ursynów, po reorganizacji objawił się nie tylko nowy wygląd wnętrza, ale także asortyment piwa. Jest kilka rodzajów piwa z prywatnego, ukraińskiego browaru (zapomniałem nazwę) oraz rosyjska Балтика: jasne, ciemne, porter, pszeniczne. Nigdzie wcześniej tego piwa w Warszawie jeszcze nie widziałem.
-
desert_eag
Nie znam damy, której nie smakowałaby Wiśnia w Piwie. Widać ma coś w sobieGronostaj pisze:Ja wynalazków nie lubię, ale zachęciła mnie etykieta: Wiśnia w piwie. Regionalny specjał z Warmii. Browar Kormoran. I powiem Wam, że... mi to wchodzi!Dobre jest. Takie zupełnie nieredsowe, troszkę jak piwo z sokiem, ale to też nie to - smak ma przedziwny, może taki trochę "babski", posmak - dobrego piwka. Ktoś podziela moje zdanie?
Lepiej bym tego nie podsumował. Jest mnóstwo lepszych koźlaków na rynku. Mało gorszych.TOMEK pisze:A próbował już ktoś najnowszy produkt Grupy Żywiec: BOCK?jgas pisze:Idealnie przeciętny.
Aaaa, i jeszcze Lagerowe z nowości: no, no, Ciechan trzyma formę, polecam. Choć w przypadku wybornego nierówna ta forma nieco, zależy od partii.
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
Ja bym bocka ciemnym nie nazywał. Ciemne robił koncern Carlsberga: Okocim Palone - ale w Indiach, więc to się nie liczy.TOMEK pisze:A próbował już ktoś najnowszy produkt Grupy Żywiec: BOCK? Ja wczoraj, a teraz właśnie po raz drugi i chyba na tym poprzestanę. Natomiast koneserzy "koźlaków" pewnie docenią ten produkt nie tylko z uwagi na to, że po za porterami, piwne koncerny działające w Polsce nie robiły ciemnego piwa.
Polityka złym doradcą w pracy!
-
desert_eag
Zachęcony rekomendacją Fika spróbowałem Fortuny Wiśniowej i zachwytu nie podzielam. Na plus, że nie jest przesłodzona. Sztuczny smak wiśni przypomina mi jednak paskudne bełty za 6 blach za czasów licealnych...
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
- fik
- Naczelne Chamidło
Otworzyło nam się w ostatnich miesiącach nowe piwosklepie w samym centrum: http://blog.piwazdusza.pl/2011/10/piwonia-otwarta.html
Był już ktoś? Jak ceny, wybór, obsługa? Nie ukrywam, że lokalizacja jest dla mnie co nieco dogodniejsza niż Pejzażowa, więc mam nadzieję, że jakość będzie porównywalna
Był już ktoś? Jak ceny, wybór, obsługa? Nie ukrywam, że lokalizacja jest dla mnie co nieco dogodniejsza niż Pejzażowa, więc mam nadzieję, że jakość będzie porównywalna
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!