http://www.zw.com.pl/artykul/282386,353009.htmlŻycie Warszawy - Raport na Gorąco pisze:Wypadek miejskiego autobusu na Powstańców Śląskich
mk 13-04-2009, ostatnia aktualizacja 13-04-2009 17:30
Kierowca przegubowego autobus linii 171 uderzył w latarnię przy ul. Powstańców Śląskich. Rozbity pojazd zablokował przejazd w kierunku Bielan.
Do wypadku doszło tuż przed pętlą Nowe Bemowo. Kierowca autobusu 171, któremu drogę zajechało inne auto, aby uniknąć zderzenia odbił gwałtownie w prawo. Przegubowiec wpadł na latarnię - poinformował nas reporter "Raportu na gorąco", Marcin Włodarski.
Autobusem jechało jednak bardzo niewielu pasażerów. Nikt nie odniósł poważniejszych obrażeń.
Wypadki i awarie - 2009
Moderator: vernalisadonis
Uzupełniając wcześniejsze
Mr_Kolesław pisze:Uzupełniając wcześniejszehttp://www.zw.com.pl/artykul/282386,353009.htmlŻycie Warszawy - Raport na Gorąco pisze:Wypadek miejskiego autobusu na Powstańców Śląskich
mk 13-04-2009, ostatnia aktualizacja 13-04-2009 17:30
Kierowca przegubowego autobus linii 171 uderzył w latarnię przy ul. Powstańców Śląskich. Rozbity pojazd zablokował przejazd w kierunku Bielan.
Do wypadku doszło tuż przed pętlą Nowe Bemowo. Kierowca autobusu 171, któremu drogę zajechało inne auto, aby uniknąć zderzenia odbił gwałtownie w prawo. Przegubowiec wpadł na latarnię - poinformował nas reporter "Raportu na gorąco", Marcin Włodarski.
Autobusem jechało jednak bardzo niewielu pasażerów. Nikt nie odniósł poważniejszych obrażeń.
Oj R-1 Woronicza ma ostatnio pecha
8106 Nad tym to się zastanawiają czy go jednak nie skasować bo koszta naprawy są duże.alojzy pisze:No to w ostatnim czasie poleciały już cztery: 8106, 8132, 8165 i 8711.
Ich naprawa (poza 8711) pewnie trochę potrwa...
8125 Ma zostać zabrany do Wyględów
8132 Nic poważnego, Wyględy go zrobią, ale jeden wóz na miesiąc idzie
8165 Stoi już w Wyględach
Dodatkowo 195/4 8169 pobicie kierowcy na krańcu Natolin Płn o 21:42 Pieprzony pijany dres otworzył sobie drzwi od kabiny przywalił mi dwa razy w twarz i uciekł z telefonem. Dorwałem go na osiedlu i dzięki pomocy jednego przechodnia koleś uciekł a ja odzyskałem telefon Chyba zacznę się domagać dużych kabin w 81XX oraz 11XX/15XX, albo przynajmniej sprawnych zamków by można było się zamknąć bez możliwości otwarcia drzwi z zew.
Albo broni służbowej....Flash8222 pisze:Chyba zacznę się domagać dużych kabin w 81XX oraz 11XX/15XX, albo przynajmniej sprawnych zamków by można było się zamknąć bez możliwości otwarcia drzwi z zew.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
18 31 189 193 401 N01 M1 S2 S3 KML Veturilo
Poszukuję wozu #8754
>>> Parkingi rowerowe w Warszawie <<<
Poszukuję wozu #8754
>>> Parkingi rowerowe w Warszawie <<<
Ostro na Natolinie jest nieprzyjemnie wieczorami i w nocy, ale napad na kierowcę to wszystko przez te dwa sklepy "dyżurne" tam się zbiera śmietanka wszelkiego menelstwa i dresiarstwa z całej dzielnicy! Powinni coś z tym zrobić, bo pomijając już tych nurków okupujących przez całą dobę wiaty przystankowe to tam jest po prostu niebezpiecznie!MisiekK pisze:Albo broni służbowej....Flash8222 pisze:Chyba zacznę się domagać dużych kabin w 81XX oraz 11XX/15XX, albo przynajmniej sprawnych zamków by można było się zamknąć bez możliwości otwarcia drzwi z zew.