Forumowicze na przystanku III
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Posprzątano...
Cypis, jeśli nie chcesz być pozdrawiany w tym temacie, to po pierwsze napisz to Walasowi przez PW, a nie tutaj, po drugie napisz o tym moderatorom - postaramy się na to zwrócić uwagę.
METALL2357, jeszcze jedna uwaga na temat tego gdzie jesteśmy, a Ty zobaczysz gdzie Cię nie ma.
Powiedziałem, have fun
Cypis, jeśli nie chcesz być pozdrawiany w tym temacie, to po pierwsze napisz to Walasowi przez PW, a nie tutaj, po drugie napisz o tym moderatorom - postaramy się na to zwrócić uwagę.
METALL2357, jeszcze jedna uwaga na temat tego gdzie jesteśmy, a Ty zobaczysz gdzie Cię nie ma.
Powiedziałem, have fun
Możesz łaskawie wyjaśnić, o co dla odmiany teraz chodzi Tobie? O czym mam napisać moderatorom i co znów jest nie tak?hafilip84 pisze:Cypis, jeśli nie chcesz być pozdrawiany w tym temacie, to po pierwsze napisz to Walasowi przez PW, a nie tutaj, po drugie napisz o tym moderatorom - postaramy się na to zwrócić uwagę.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Florekf przyuważony w tramwaju linii 26 z przystanku "Park Praski" 02 przed godziną 17. Pozdro

Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Są momenty, kiedy każda cyfra zaczyna mnie drażnić...kierowca_nr_222 spotkany w 2583 prowadzonym przez Aleksandra2634.

Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Aleksander2560
- (Aleksander2634)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak...Aleksander2634 pisze:Jakiejś pretensje?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow