Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Objazdy i inne okresowe zmiany tras tramwajów - 2015
Moderator: Wiliam
Ok. Umknął mi średnik (po co on w ogóle?).
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Trochę martwi mnie że dziennikarz nie wie do czego służy średnik.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
...powiedział Kolega połknąwszy przecinek przed "że" 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Mili Goście, przypominam że do wymiany uprzejmości macie PW 

Poprzednio była chyba mowa, że część jedynek jest skrócona, bo nie ma tylu wozów, żeby obsłużyć dwie pełne linie dwukierunkami.
A teraz?
A teraz?
A teraz nikt nie ruszał rozkładu na tydzień skoro do przerobienia był cały bałagan mokotowski z przyległościami.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
26 wygaszono calkiem skutecznie, to przyszedl kolej na 1.fik pisze:A teraz bez powodu. Wygaszanie popytu na 1 jest ostatnio główną zabawą w ZTMie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Przecież 1-ka wróciła do rozkładu z maja. Takie było założenie reformy, że ona co 6 minut kursuje.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jaka reforma, takie zalozenia. I vece versa.
Też wolałem reformę 5/10, gdzie wszystko jeździło co 5 lub 10 - jakoś 4/8 z 6, 12 i 24 mi nie leży...
ŁK
Tyle z tego pożytku, że w międzyszczycie tramwaje jeżdżą jednak częściej - co 12 minut.
24 i 26 jeżdżą rzadziej w międzyszczycie, niż jeździły za czasów 5/10.osa pisze:Tyle z tego pożytku, że w międzyszczycie tramwaje jeżdżą jednak częściej - co 12 minut.
W ogóle co jeździ co 4? 2, 9 i 31? Powiedzmy, że 17...