Teleturnieje TV
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Z obecnie emitowanych to tylko "Jeden z dziesięciu" i czasami "Vabanque"
- Bastian
- Sułtan Maroka
W sumie czemu miałby nie wykorzystywać tej możliwości?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Może dlatego, żeby nie obchodzić punktów regulaminu, który sami ustalacie?
Przecież ten użytkownik już ma możliwość pisania na OB (co też czyni). Robisz problem tam gdzie go nie ma. Albo sam sobie nabijasz posty by podrasować licznik 

Bynajmniej. Z to u ciebie widzę chyba podrażnione ego zdarzeniem sprzed jakiegoś czasu, którego nie będę tu opisywał (co stało się na PW, zostaje na PW), bo już któryś raz chcesz wbić nieudolnie we mnie szpilę.
Cieszmy się z małych rzeczy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czekaj, skoro regulamin przewiduje dostanie się na OB po napisaniu iluś tam postów gdzie indziej, to w jaki sposób pisanie postów gdzie indziej jest obchodzeniem tego regulaminu? I w związku z tym GDZIE indziej ty byś chciał, żeby pisać te posty do napisania gdzie indziej?
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Co to te całe OB? Bo mi się kojarzy z tamponami 
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Odniosłem inne wrażenie - przy każdym poście jest "wykrzyknik" którego funkcja to "zgłoś ten post" - nie trzeba wtedy publicznie pisać o obchodzeniu regulaminu, którego samemu się nie zna - w sytuacji kiedy zarzucasz coś użytkownikowi, który ma ponad 80 postów, gdzie aby pisać na OB trzeba mieć ich 10
A co do zarzutu, że kolejny raz nieudolnie próbuję Ci wbić szpilę (w ogóle uważam, że publiczne wspominanie sytuacji że mogło być coś na priv gdzie nikt nie zna sprawy tylko po to aby zdyskredytować drugą stronę to ogromny nietakt i jest to po prostu nieeleganckie) - TO jest jedyna moja odpowiedź w tym roku kierowana do Ciebie (specjalnie sprawdzałem) oraz wypowiedź z wątku o zmaganiach z językiem polskim, którego konwencja jest taka jak widać - przedstawiłem swój punkt widzenia na podstawie WSJP, gdzie nawet nie wszedłeś w polemikę podczas której mogłeś przedstawić swoje argumenty za tym, że to ja się mylę, czego nie zrobiłeś. Także, ogromne, nieudolne szpile. Każdy widzi co chce widzieć. EOT z mojej strony. Miłego dzionka i smacznej kawusi

Tak na przyszłość to sprawdź ten regulamin jeszczw raz i zaznajom się z ilością postów, które trzeba napisać aby móc korzystać z OB, zanim postanowisz nie sprawdzając najwyraźniej liczby postów użytkownika mówić mu takie rzeczy, bo tylko Ci przypomnę, że 80 ileś jest większą liczbą niż 10. Pozdrawiam
No i z czego się cieszysz? 
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dobra, Panowie, to się wytnie, ale już wystarczy
Do rzeczy prosimy, nawet jeśli błaha to rzecz.
Do rzeczy prosimy, nawet jeśli błaha to rzecz.