[KrakĂłw] Autobus turystyczny
Moderator: JacekM
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Hej. Nie mogę nigdzie znalezc informacji na ten temat. Ale dwa dni temu na autostradzie A7 w okolicach Tortony w północnych Włoszech minąłem (kurde za szybko jechałem żeby się zatrzymąć ) zauważyłem piętrowy autobus (z otwartym górnym pomostem) w czerwonych barwach z wielkim napisem Kraków- Autobus Turystczny (po angielsku). Wóz wyglądał na nowy. Nie wiecie może co to za pojazd
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Ten autobus to Volvo B7TL w zabudowie AYATS NEW BRAVO 1 CITY. Rozkłady, cenniki i trasa dostępne są pod adresem http://www.krakow-sightseeing.pl/R-11 Kleszczowa pisze:Hej. Nie mogę nigdzie znalezc informacji na ten temat. Ale dwa dni temu na autostradzie A7 w okolicach Tortony w północnych Włoszech minąłem (kurde za szybko jechałem żeby się zatrzymąć ) zauważyłem piętrowy autobus (z otwartym górnym pomostem) w czerwonych barwach z wielkim napisem Kraków- Autobus Turystczny (po angielsku). Wóz wyglądał na nowy. Nie wiecie może co to za pojazd
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Prawda Faktycznie- jest dużo bardziej ciekawy niż nasz piętrushafilip84 pisze:widzialem go dzisiaj na zywo... slicznie sie prezentuje...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Jak ma nie wyglądać lepiej jak jest fabrycznie nowy a nasz piętrus ma już ładnych parę lat jazdy w Warszawie a przedtem w Berlinie.R-11 Kleszczowa pisze:Faktycznie- jest dużo bardziej ciekawy niż nasz piętrus
A tramwaj turystyczny (zabytkowy czy jak mu tam T4) Orbisu widziałeś?hafilip84 pisze:widzialem go dzisiaj na zywo... slicznie sie prezentuje...
- R-9 Chełmska
A ten cały autobus ma bilet całodzienny za 50 PLN
Toć w całej Europie jest 10 Euro, nawet w krajach znacznie bardziej rozwiniętych, w Berlinie na dziesiątki takich firm jedna-dwie mają po 12 Euro...
Odzywa się brak konkurencji
Toć w całej Europie jest 10 Euro, nawet w krajach znacznie bardziej rozwiniętych, w Berlinie na dziesiątki takich firm jedna-dwie mają po 12 Euro...
Odzywa się brak konkurencji
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32