Moje to w zaleznosci od nastroju i audycji:
Polskie radio jedynka, trójka i biska,
Eska Rock, Roxy FM i chyba wszystko...
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Tak- nawet dla mnie stanowi odskocznięPiotrek pisze:Antyradio. Świetna stacja, dobra odpowiedź na papkę, którą serwuje większość stacji![]()
Nie do końca masz rację. Na papce nie kończy się radioFikander pisze:Inne stacje serwują papkę popową, antyradio papkę rockową. Jak dla mnie bez różnicy, dlatego też nie słucham radiaPiotrek pisze:Antyradio. Świetna stacja, dobra odpowiedź na papkę, którą serwuje większość stacji![]()
Z ciekawości zapytam jak wygląda u Ciebie odbiór tej stacji (tzn. narazie nie ma zgody KRRiTv ale muzyka już leci ta sama co w pozostałych oddziałach) na 95,8dzidek pisze: RMF MAXXX
Tu nie chodzi mi nawet o muzykę, ale o sposób prowadzenia. Nie przepadam za tego typu radiami, że są właściwie same konkursy i muzyka w kółko ta sama. A to już jaki gatunek muzyczny jest prezentowany to inna sprawa...Inne stacje serwują papkę popową, antyradio papkę rockową. Jak dla mnie bez różnicy, dlatego też nie słucham radia
A tam już nie ma Rock Radia?Z ciekawości zapytam jak wygląda u Ciebie odbiór tej stacji (tzn. narazie nie ma zgody KRRiTv ale muzyka już leci ta sama co w pozostałych oddziałach) na 95,8
Nie maPiotrek pisze:A tam już nie ma Rock Radia?Z ciekawości zapytam jak wygląda u Ciebie odbiór tej stacji (tzn. narazie nie ma zgody KRRiTv ale muzyka już leci ta sama co w pozostałych oddziałach) na 95,8