perfidny kebab, to tylko na naruciaku w aradosie "Super kebab, na grubym, sos 50/50"R-11 Kleszczowa pisze:Wiele traciszsolaris8315 pisze: Ja tam nie jem kebabów
bawie sie w moderatora
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
perfidny kebab, to tylko na naruciaku w aradosie "Super kebab, na grubym, sos 50/50"R-11 Kleszczowa pisze:Wiele traciszsolaris8315 pisze: Ja tam nie jem kebabów
E tam- najlepszy Kebab jest na Marszałkowskiej przy Świętokrzyskiejchruscik pisze:perfidny kebab, to tylko na naruciaku w aradosie "Super kebab, na grubym, sos 50/50"R-11 Kleszczowa pisze: Wiele tracisz
bawie sie w moderatora
wszyscy tak mowia, a sam w koncu nigdy tam nie jadlem podczas DTP 2006 czesci kolejowej pojechalem tam z tomaszem5254 ale byla kolejka wiec zjedlismy greckiego gyrosa a jezeli chodzi o sama "szalarme" to w samirze "śmieciarze" na tylach pola mokotowskiego + zajezdni smieciarek brzmi dziwnie, ale to znane miejsce z kuchnia libanskaR-11 Kleszczowa pisze:E tam- najlepszy Kebab jest na Marszałkowskiej przy Świętokrzyskiej
mam paru na oku TLG cos o tym wiesolaris8315 pisze:A potrafisz sobie strzelić ostrzeżenie ?
Załuj Bardzo smacznie- chociaż kolejki mnie czasem odstraszająchruscik pisze:wszyscy tak mowia, a sam w koncu nigdy tam nie jadlemR-11 Kleszczowa pisze:E tam- najlepszy Kebab jest na Marszałkowskiej przy Świętokrzyskiej