Solaris Urbino 18
Mi się podobają. Zapach świeżości , cieplutkie (dobre przy takiej pogodzie jaka jest za oknem) i wogóle. Jak to Solarki Ale i tak trzeba poczekać do lata aby sprawdzić to najważniejsze - klimatyzacje.
Gocławska linia mikrobusowa:
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mnie także się podobają.....Choć faktycznie wykończenie wnętrza jest trochę niedopracowane ale cóz....nic nie zmienimy.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Mnie nowe solarki bardzo się podobają Pomijając oczywiście zapach nowości (BTW. w MAN-ach było gorzej), wygląd zewnętrzny jak i wewnętrzny jest spoko. Kierowcy stosują "ciepły guzik", bo jest wygodny w użyciu (chodzi o proces zamykania). A na marginesie, to słyszałem ostatnio w 189 rozmowę kierowców, z której wynikało, że obecnie nowymi solarkami jeżdżą tylko kierowcy, którzy przeszli adekwatne szkolenie. Kierowca stwierdził jednak, że po jakimś czasie pewnie już wszyscy będą nimi jeździć
Bardzo dobrze, że przeszkolili kierowców!
Mnie w nowych solarkach nie podobają się fotele, które są za twarde. A także lokalizacja niektórych nagrzewnic - są one kanciaste i dość ostre, co przy nieostrożnym siadaniu na fotelach może się skończyć skaleczeniem. Wątpliwości budzi też istnienie "podłokietników" w miejscu, gdzie powinien być wózek - przy ostrym hamowaniu ktoś może się nadziać.
To są jednak detale, które nie psują ogólnego wrażenia, które jest bardzo pozytywne.
Mnie w nowych solarkach nie podobają się fotele, które są za twarde. A także lokalizacja niektórych nagrzewnic - są one kanciaste i dość ostre, co przy nieostrożnym siadaniu na fotelach może się skończyć skaleczeniem. Wątpliwości budzi też istnienie "podłokietników" w miejscu, gdzie powinien być wózek - przy ostrym hamowaniu ktoś może się nadziać.
To są jednak detale, które nie psują ogólnego wrażenia, które jest bardzo pozytywne.
-
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie mają z wyjątkiem SU18/III no i tak jak Jacek wspomniał Solarki mają je tylko wewnątrzpk45 pisze:Ciepłego guzika w 1 drzwiach nie mają chyba żadne busy w tym mieście ??
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
R-11 Kleszczowa pisze:Nie mają z wyjątkiem SU18/III no i tak jak Jacek wspomniał Solarki mają je tylko wewnątrzpk45 pisze:Ciepłego guzika w 1 drzwiach nie mają chyba żadne busy w tym mieście ??
Ja nie widzę sensu monotowania ciepłego przycisku przy pierwszych drzwiach. Jak ktoś podejdzie to kierowca je otworzy po czym zamknie ot cała filozofia.