[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2007-05-20, 00:51 ]
Korekta tytułu (aby zaczynał się wielką literą
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Na stronie Osloskop są tylko linki. Te same pliki można ściągnąć przez sieć ed2k nawet nie wchodząc na stronę. Zamknięcie takich stron jak Osloskop na pewno nie zmniejszy piractwaIkarus 5780 pisze:Mnie bardziej dziwi to, że zamykają ludzi odpowiedzialnych za takie nieszkodliwe strony jak napisy.org a nie np. osloskop.net
Dokładnie tak sądze, ale nie o to mi chodzi. Myślę, że jeśli zamykają takie strony jak napisy.org to chyba powinni zacząć od osloskopu, bo kto jest na tyle naiwny, żeby wierzyć, że każdy kto tam wchodzi na stronę, chce ściągnąc zapasową kopię do płyty kupionej w sklepie.Premo pisze:Na stronie Osloskop są tylko linki. Te same pliki można ściągnąć przez sieć ed2k nawet nie wchodząc na stronę. Zamknięcie takich stron jak Osloskop na pewno nie zmniejszy piractwaIkarus 5780 pisze:Mnie bardziej dziwi to, że zamykają ludzi odpowiedzialnych za takie nieszkodliwe strony jak napisy.org a nie np. osloskop.net
zwłaszcza, że w Emulu szukajka jest tuż obok transferu, zresztą jak zamkną osloskop, to przerzucą się na inne, podobne serwisy, których jest mnóstwohafilip84 pisze:Jest masa ludzi, którzy nie wiedzą, że można szukać plików bezpośrednio w sieci ed2k
Nie, nie... Na prawdę jest masa takich ludzi... Wierz mi...Tm pisze:zwłaszcza, że w Emulu szukajka jest tuż obok transferu, zresztą jak zamkną osloskop, to przerzucą się na inne, podobne serwisy, których jest mnóstwohafilip84 pisze:Jest masa ludzi, którzy nie wiedzą, że można szukać plików bezpośrednio w sieci ed2k