124
Moderator: Wiliam
Wczoraj wieczorem zauważyłem dziwną rzecz na tej linii. Ostatni kurs z Okęcia w rozkładzie jest o godz. 22.10. A ZTM nie wpisał w rozkład jeszcze jednego pół kursu który jest o godz. 22.40 do SCHRONISKA DLA ZWIERZĄD. Czy nie można było tego kursu wyciągnąć na Paluch (to tylko dwa przystanki dalej) i wpisać go w rozkład?
A pewien jesteś, że w ogóle istnieje taki przystanek?marek1979 pisze:Wczoraj wieczorem zauważyłem dziwną rzecz na tej linii. Ostatni kurs z Okęcia w rozkładzie jest o godz. 22.10. A ZTM nie wpisał w rozkład jeszcze jednego pół kursu który jest o godz. 22.40 do SCHRONISKA DLA ZWIERZĄD. Czy nie można było tego kursu wyciągnąć na Paluch (to tylko dwa przystanki dalej) i wpisać go w rozkład?
ale co da podjechanie dwa przystanki dalej ?? Ten autobus powinien zaczynać i kończyć na Okęciu . To tak jakby 706 miało ostatni przystanek Kościół w Raszynie a dalej na pusto na Janki i na pusto do WarszawyPiotrek pisze:Jest w ogóle taki kurs? Jeśli tak to faktycznie bzdura wielka. Jakby dwóch przystanków dalej nie mógł pojechać
- gregory5576
- Kontakt:
solaris8315 pisze:Są dwa ostatnie. Wysoki i niski. 170 by tak mogli skrócić wieczorem do Jesiotrowej a nie pchać na Elsnerów
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
To tam się da zawrócićsolaris8315 pisze:Są dwa ostatnie. Wysoki i niski. 170 by tak mogli skrócić wieczorem do Jesiotrowej a nie pchać na Elsnerów
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Tak to wygląda w Google Maps. O ile pamiętam, to można tam ewentualnie tylko zawrócić po kawałku rozjeżdżonej i wyboistej drogi ziemnej, ale i tego nie jestem stuprocentowo pewien... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ale o OIDP to tą droga kończy się chodnikiem biegnącym wzdłuż Swojskiej
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Bastian
- Sułtan Maroka
No właśnie to też jest możliwe...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Ikarus 5780
Ja tam często jeżdżę rowerem i wydaje mi się, że bez problemu zawróci, BTW jak byliśmy tam w 2003 r. wycieczką 5254 to nie było problemów, a z tego co wiem, od tamtego czasu nic się nie zmieniło.