propozycja wydĹuĹźenia lini 180 z petla przy wojskowych PowÄ z
Moderator: Wiliam
..kach
witam pętla jest prowizoryczna tzn zatoczka na 2 autobusy i Toi Toiek,
mam pomysł aby pzredłóżyć o 2 przystanki ten autobus i tak samo wyglądająca pętle zrobić na starej Powązkowskiej (tzn na tym odcinku, który jest rónoległu do nowej) tzn w miejscu gdzie Obrońcó Tobruku spotyka się z Powązkowską (czy to jeszcze gen.Maczka jes? mniejsza o nazwę).
Myślę,ze mieszkańca osiedli wzdłuż Obrońcó uławtiłoby to życie a zmiana nie byłaby taka straszna
co wy myślicie o moim pomyśle?
witam pętla jest prowizoryczna tzn zatoczka na 2 autobusy i Toi Toiek,
mam pomysł aby pzredłóżyć o 2 przystanki ten autobus i tak samo wyglądająca pętle zrobić na starej Powązkowskiej (tzn na tym odcinku, który jest rónoległu do nowej) tzn w miejscu gdzie Obrońcó Tobruku spotyka się z Powązkowską (czy to jeszcze gen.Maczka jes? mniejsza o nazwę).
Myślę,ze mieszkańca osiedli wzdłuż Obrońcó uławtiłoby to życie a zmiana nie byłaby taka straszna
co wy myślicie o moim pomyśle?
YENNEFER "komunikacja miejska: trasa, którą przejedziesz samochodem w 20min komunikacją miejską w 5 razy tyle czyli w 1,5 godziny..hmmm i dlaczego w Wwie sa korki i ludzie jeżdżą samochodami a nie komunikacją miejską??..."
Ja myślę, że posty pisane takim stylem (ortografia, interpunkcja, stylistyka, szacunek do innych) powinno się od razu usuwać.Yennefer pisze:co wy myślicie o moim pomyśle?
14.07.2008 - i starczy...
Dla sympatyków metra: http://www.tadek.jasky.pl (ostatnia aktualizacja: 06.07.2008)
Dla sympatyków metra: http://www.tadek.jasky.pl (ostatnia aktualizacja: 06.07.2008)
A mogą mu jeszcze bardziej zaszkodzic? Po remoncie wiaduktu na Powązkowskiej bardzo prawdopodobna jest obsługa tej linii większym taborem (przynajmniej SU15) ze względu na dobrą frekwencję. Można to wtedy wykorzystac i dac jej jakiś sensowny kraniec, na jakimś osiedlu, a nie zawracac na środku ciągu komunikacyjnego - po stronie żoliborskiej jest to tak naprawdę obecnie linia donikąd.
Wilanowski miłośnik KM i zakładu R-1.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
ZP Instytut Neurologii, ZP Łowcza i ZP Sobieskiego.
Objęty obsługą linii 116, 139, 164, 180, 217, 317, 519, 522, 700, 710, 724, E-2, N31, N50, N81.
po pierwsze nie tego tyczyło pytanie Tadku porządnicki a po drugie może troche wyrozumiałości- nie zepsuła ci się nigdy klawiatura?
YENNEFER "komunikacja miejska: trasa, którą przejedziesz samochodem w 20min komunikacją miejską w 5 razy tyle czyli w 1,5 godziny..hmmm i dlaczego w Wwie sa korki i ludzie jeżdżą samochodami a nie komunikacją miejską??..."
Żadko bywam na odcinku muranowsko-żoliborskim, ale zobacz co się dzieje na odcinku Krakowskie Przedmieście - przynajmniej do Sadyby w szczycie popołudniwym i porannym w przeciwnym kierunku. Tak się składa, że często kończę zajęcia na uczelni o 20:00 i wtedy mam okazję przejechac się 180 rozkładowo 20:08 na Pl. Trzech Krzyży w kierunku Wilanowa. Nawet o tej porze są problemy z zabraniem się do niego.
Wilanowski miłośnik KM i zakładu R-1.
Primo - zadałem sobie trudu aby przejrzeć te całe kilkanaście twoich postów na tym forum i zdaje mi się, że ta klawiatura chyba nigdy nie była dobra. Secundo - bądź łaskawa nie pyskowaćYennefer pisze:po pierwsze nie tego tyczyło pytanie Tadku porządnicki a po drugie może troche wyrozumiałości- nie zepsuła ci się nigdy klawiatura?
EOT (o ile wiesz, co to oznacza)
14.07.2008 - i starczy...