Wakacyjna praca :)
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Są już wakacje więc większość ludzi się nudzi... W tym ja
No więc tak sobie pomyślałem, że nie warto siedzew w domu i nic nie robić... Może by sobie jakąś prace znaleźć... No i tu zaczynają się schody i moja prośba i pytanie do Was...
Czy wiecie gdzie najlepiej szukać dorywczej pracy?? Przeszukująć strony internetowe z ofertami ciężko jest znaleść coś aktualnego i na okres wakacyjny
Albo niedokładnie szukam... Tak więc jak najlepiej i najszybciej znaleść sobie taką prace??
Zalezy w czym szukasz. W tym miescie, a juz szczegolnie w wakacje, pracy nie brakuje. Szukaja ludzi na peczki (glownie studentow lub uczniow na zlecenie czy nawet bez papieru) w kawiarniach, barach, pizzeriach - tu tez kierowcow
, opiekunek/ow do dziecka, na roznoszenie ulotek i takie tam. Mozesz sie tez zglosic do jakiejs agencji pracy tymczasowej - takie glownie oferuja prace w hipermarketach na kasie albo na sklepie (wykladanie towaru). Ja w ten sposob dorabialem bedac jeszcze na dziennych studiach i nawet niezle placili, bo jakies 8-10 zl na reke za godzine. Jesli chcesz cos ambitniejszego, to wszedzie chca doswiadczenie, min. srednie wyksztalcenie i inne dziwne rzeczy, ktorych uczen lub student 1-2 roku nie jest w stanie takiemu pracodawcy zapewnic.
rury
- R-9 Chełmska
Pracy jest pod dostatkiem! W każdym centrum handlowym wiszą ogłoszenia , że poszukiwani są pracownicy od zaraz. W restauracjach i pubach to samo (tak na Starym Mieście jak i w innych miejscach Warszawy). Na wakacje jest jeszcze lepsza opcja wyjechać nad morze i tam popracować. Już teraz w miasteczkach i miastach na wybrzeżu walczą o pracowników. Ja gdybym nie miał pracy w Warszawie to bez zastanowienia wyjechałbym nad morze do roboty 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak Cię interesuje gastronomia czy handel, to po prostu przejdź się po swoim ulubionym mallu i popatrz po witrynach 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Zanm ludzi co książeczke sanepidu dostali od ręki i za 30 złoty:)
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.