Kurs doszkalajÄ cy do prawa jazdy kat.B
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- R-9 Chełmska
Potrzebuję papier, że odbyłem szkolenie bezpiecznej jazdy/jazdy zimowej/doskonalenia jazdy, czegokolwiek, byleby potwierdzało kwalifikacje do prowadzenia samochodu osobowego. Chodzi głównie o jazdę w zimie/po śliskim, nie mam sprecyzowane, jaki dokładnie ma to być kurs. Stąd pytanie: gdzie można się na coś takiego zapisać i ile to kosztuje? Patrzę po internecie, ale nic ciekawego w sumie nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
AMS Grzebieluch
Wszystkie swoje dotychczasowe samochody serwisowalem u nich i znam tych ludzi osobiscie, wiec szczerze moge polecic. Zreszta sam mysle o takim kursie
Jesli chcesz wiecej namiarow, to zapytaj googli, albo przejedz sie w okolicach lotniska na Bemowie - tam jest od groma ogloszen i reklam tego typu.
Wszystkie swoje dotychczasowe samochody serwisowalem u nich i znam tych ludzi osobiscie, wiec szczerze moge polecic. Zreszta sam mysle o takim kursie
Jesli chcesz wiecej namiarow, to zapytaj googli, albo przejedz sie w okolicach lotniska na Bemowie - tam jest od groma ogloszen i reklam tego typu.
rury
- R-9 Chełmska
Dzięki!
Znalazłem również: http://abj.waw.pl/ i mnóstwo takich miejsc, tylko w innych miastach.
Odnośnie "oferty", która spłynęła do mnie na PW - nie mam najmniejszego zamiaru kupić certyfikatu ukończeniu - owszem, taki papier jest mi potrzebny, jednak chcę przejść taki kurs - w życiu to się jak najbardziej przyda, a kto wie, czy nie uratuje kiedyś mi życia...
Znalazłem również: http://abj.waw.pl/ i mnóstwo takich miejsc, tylko w innych miastach.
Odnośnie "oferty", która spłynęła do mnie na PW - nie mam najmniejszego zamiaru kupić certyfikatu ukończeniu - owszem, taki papier jest mi potrzebny, jednak chcę przejść taki kurs - w życiu to się jak najbardziej przyda, a kto wie, czy nie uratuje kiedyś mi życia...
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
- Anna Jaworska
Z tego co wiem skoda organizuje kursy bezpiecznej jazdy, natomiast o szkole która reklamuje się na www.abj.waw.pl słyszałam dużo dobrego. No i napewno jej plusem jest to że znajduje się w Warszawie.
Swojego czasu zastanawiałam się nad kursem defensive driving.
Wybierając się na kurs tzw. jazdy zimowej zwróć uwagę czy mają samochody wyposażone w tzw. troleje, fantastyczna sprawa do nauki kontroli poślizgów
Swojego czasu zastanawiałam się nad kursem defensive driving.
Wybierając się na kurs tzw. jazdy zimowej zwróć uwagę czy mają samochody wyposażone w tzw. troleje, fantastyczna sprawa do nauki kontroli poślizgów
zanim zaczniesz zawracać dupę - użyj google