509 - maratony
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
509 - maratony
Wiecie między jakimi brygadami chodzą maratony w DŚ na 509 .Znacie może godziny ich odjazdow np. z Goclawia.
Jest ich 4 (plus jeszcze jedna wtyczka normalna), więc tylko w jednym normalnym takcie na dwie godziny nie ma wtyczki. W którym nie pamiętam.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wtyczki na linii co 20...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Znam. We wtorek (jak nie zapomnę) sprawdzę to. Można też pogadać z ekspedytorami na Gocławiu. Oni na pewno też mają komplet danych.pasażer pisze:Znasz miejsce gdzie można znaleźć ich rozkłady.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Ja też nie przepadam, ale za to wczoraj byłem w podobnej sytuacji, mimo, że to nie była wtyczka. Stoję sobie na DOMINIKAŃSKIEJJotPeCet pisze:Wczoraj przyjechałem na GORASZEWSKĄ aby przesiąść się na 189. Widząc że mi uciekło najpierw podszedłem do KLARYSEWSKIEJ, potem ...gdy ujżałem wtyczkę, biegiem do ŚW. BONIFACEGO. Nie nawidzę wtyczek
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
''Oh, niestety, nie zrozumiałam Cię, może lepiej, jeśli połączę Cię z konsultantem?'' (...) ''Przewidywany czas połączenia: 3 minuty. Jesteś 4 w kolejce...''geograf pisze:Na infolinii ZTM?pasażer pisze:Znasz miejsce gdzie można znaleźć ich rozkłady.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney