Tak trzymać - forum na pewno na tym nie straci
MeWa gratuluje Glonojadowi...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Gratulacje, gratulacje
--
statistics.php
Tutaj się patrzy liczbę postów - WC, OB się nie liczą
PS. A mógłby ktoś a adminów jako ciekawostkę wrzucić globalną liczbę postów (w tym i zsypowych)? Skoro już jest taki temat, to spytam, bo to mogłoby być interesujące
--
statistics.php
Tutaj się patrzy liczbę postów - WC, OB się nie liczą
PS. A mógłby ktoś a adminów jako ciekawostkę wrzucić globalną liczbę postów (w tym i zsypowych)? Skoro już jest taki temat, to spytam, bo to mogłoby być interesujące
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Bastian
- Sułtan Maroka
Mimo, że tak często drzecie ze sobą koty? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A dziękuję, dziękuję.
A miałem się ograniczać...
Już się bałem, że ktoś mi wiek przypomina, ale zmiana kodu na szczęście jeszcze nie teraz
Już się bałem, że ktoś mi wiek przypomina, ale zmiana kodu na szczęście jeszcze nie teraz
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.