Ale argument, normalnie powalił mnie na kolanaashir pisze:Natomiast mnie szkoda, że 5304 trafił na "Woronicza". Właściwie nowy autobus, a szybko już będzie cały brudny.
Rozdysponowanie taboru
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
-
argument jak argument ale wozy z Woronicza to jakaś masakraZaciszaniN pisze:Ale argument, normalnie powalił mnie na kolanaashir pisze:Natomiast mnie szkoda, że 5304 trafił na "Woronicza". Właściwie nowy autobus, a szybko już będzie cały brudny.
dotknij cokolwiek przy drzwiach umazany jestes błotem itp.
masakra także na zewnątrz
wozy z innych zajezdni jakoś tak nie wyglądają
-
Jak wciskasz guzik na naklejce przyklejonej na drzwi, to się nie dziwię. Prawdziwe guziki są starym zwyczajem przecierane szmatą, więc usyfić się nie masz szans.Robert 514 pisze:argument jak argument ale wozy z Woronicza to jakaś masakraZaciszaniN pisze: Ale argument, normalnie powalił mnie na kolana
dotknij cokolwiek przy drzwiach umazany jestes błotem itp.
masakra także na zewnątrz
wozy z innych zajezdni jakoś tak nie wyglądają
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Być może powinny być przecierane, ale nie zawsze są. Tak jak nie zawsze przetarte są szyby boczne tak, aby było widać tablice boczne czy tył tak, żeby dało się zobaczyć co właśnie ucieka. A szczyt wszystkiego widziałem w tygodniu na jakimś 501, syf niemiłosierny, ale ktoś wyczyścił tył tak, że widać było numer taborowy i logo MZA. Wyświetlacza tylnego już nie, bo najwyraźniej numer linii to mniej istotna informacja niż zajebiaszcze logo i cztery cyferki potrzebne pasażerowi jak pryszcze na siusiaku. Rozumiem również, że remont myjni uniemożliwia osobom odpowiedzialnym za sprzątanie wnętrza wejście do środka pojazdu? Zamurowali sprzątaczy w tej myjni? Bo część wozów wygląda, jakby również w środku nikt ich nie dotknął sprzętem do czyszczenia od bardzo długiego czasu. Błoto w drzwiach w ilościach hurtowych na całce o 5 rano, która to brygada właśnie opuściła zakład, to lekka przesada.Tyrystor pisze:Jak wciskasz guzik na naklejce przyklejonej na drzwi, to się nie dziwię. Prawdziwe guziki są starym zwyczajem przecierane szmatą, więc usyfić się nie masz szans.
-
-
-
Od około miesiąca słyszę że Redutowa nie ma przegubów a ma za to dużo solówek (które wysyła na linie które przeguby obsługują), a Stalowa ma dużo przegubów(które wysyła na linie na których jeżdżą zwykle solo) a mało solówek więc wpadłem na pomysł by Stalowa wysłała na Redutową 10 Manów NG313 a Redutowa wyśle Stalowej 10 Gniotów
(ten post jest ,,przeniesiony" z tematu o przetargach , sorka )
(ten post jest ,,przeniesiony" z tematu o przetargach , sorka )