120Na SWING
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Między 4 a 5 to jest sesja zdjęciowa, będzie wcześniej prawdopodobnie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Swing właśnie sobie stoi na lawecie przy bramie wyjazdowej z Woli. Trochę jest usyfiona po drodze, ale ma jeszcze zaliczyć wolską myjkę.
I muszę powiedzieć, że w realu prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach z Bydgoszczy.
I muszę powiedzieć, że w realu prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach z Bydgoszczy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Fajnie się nią jeździ
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie mniej niż Ty
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ale to ty się chwalisz
BTW Też mi się podoba bardziej, niż na zdjęciach...
BTW Też mi się podoba bardziej, niż na zdjęciach...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Tak sobie patrze na te zdjęcia i mam wrażenie jakby ten model z wyglądu był zdecydowanie wcześniejszym niż obecne nasze Pesy. Taki ociężały trochę, charakterystyczny dla niskaczy z lat 90. Nie wiem, takie mam skojarzenie. Albo kwestia przyzwyczajenia. Ale poprzednie Pesy podobają mi się duzo bardziej. Fikuśne są
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Wydaje Ci się przez potężny dół przodu i tyłu, ale zobacz jak wyglądają najnowsze bombardiery dla Berlina.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
- sebastian-stm
- Kontakt:
Niestety nie doczekałem się wyjazdu w środę. czy wóz już wyjechał z woli? zdarzają się testy na mieście?
Gadżety komunikacyjne. Smycze, tablice i naklejki i magnesy.
http://www.facebook.com/IkarusoweNaklejki/
http://www.facebook.com/IkarusoweNaklejki/
Wóz odbył już pierwszy, dziewiczy przejazd, a ja miałem przyjemność w nim uczestniczyć - oto relacja http://przecinaki.livenet.pl/viewtopic.php?t=179sebastian-stm pisze:Niestety nie doczekałem się wyjazdu w środę. czy wóz już wyjechał z woli? zdarzają się testy na mieście?
Po co podaje pan ten link skoro ta strona jest tylko dla wybranych po zalogowaniu.MarCinek pisze:sebastian-stm pisze:Niestety nie doczekałem się wyjazdu w środę.
Wóz odbył już pierwszy, dziewiczy przejazd, a ja miałem przyjemność w nim uczestniczyć - oto relacja http://przecinaki.livenet.pl/viewtopic.php?t=179
[ Komentarz dodany przez: Bastian: |20 Maj 2010|, 2010 19:49 ]
Korekta tagów.
-