Ogłoszenia
- Colony
- Kontakt:
Ogłoszenia
Podforum "Informacja Pasażerska" czekają małe zmiany.
Od tej pory wszystkie ogłoszenia dotyczące ogólnych czynności moderatorskich znajdą się w tym temacie. Forum zostanie w najbliższym czasie dokładnie przejrzane i jeśli zajdzie taka potrzeba lekko przeformatowane. O wszystkich utrudnieniach będziemy informować na bieżąco.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Od tej pory wszystkie ogłoszenia dotyczące ogólnych czynności moderatorskich znajdą się w tym temacie. Forum zostanie w najbliższym czasie dokładnie przejrzane i jeśli zajdzie taka potrzeba lekko przeformatowane. O wszystkich utrudnieniach będziemy informować na bieżąco.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Colony
- Kontakt:
Posty z tematu "Informacja Pasażerska" dotyczące dyskusji na temat wyświetlaczy zostały wydzielone do osobnego tematu: "Wyświetlacze". Jednocześnie prosimy aby posty dotyczące typów, systemów i sterowników wyświetlaczy trafiały właśnie do tego tematu. Posty dotyczące błędów są nadal mile widziane w temacie podstawowym.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Colony
- Kontakt:
Temat "Odczytywanie nazw przystanków w autobusach" zmienił nazwę na "Odczytywanie komunikatów w autobusach". Dzięki tej zmianie temat obejmie szerszy zakres treściowy nie wymagający przenoszenia istniejącej już, merytorycznej dyskusji. Kwestia odczytywania nazw przystanków nadal pozostaje w gestii tego tematu.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
- Colony
- Kontakt:
Wobec tego zrobimy tak:
Na wniosek użytkowników podforum Informacja Pasażerska, temat "Odczytywanie komunikatów w autobusach" zmienił nazwę na "Odczytywanie komunikatów w autobusach i tramwajach".
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP Trolejbusów u nas w najbliższym czasie się nie przewiduje. Zarówno metro jak i SKM pozostaje w gestii podforum Metro i Kolej. Wasze posty z tego tematu zostaną usunięte. Dzięki za sugestię.
Na wniosek użytkowników podforum Informacja Pasażerska, temat "Odczytywanie komunikatów w autobusach" zmienił nazwę na "Odczytywanie komunikatów w autobusach i tramwajach".
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP Trolejbusów u nas w najbliższym czasie się nie przewiduje. Zarówno metro jak i SKM pozostaje w gestii podforum Metro i Kolej. Wasze posty z tego tematu zostaną usunięte. Dzięki za sugestię.
Z tematu Informacja Pasażerska, zostały przeniesione posty dotyczące przepisów i sygnalizacji świetlnych na forum Infrastruktura Transportowa do tematu Sygnalizacja świetlna, bo się nam OT zrobił....
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Colony
- Kontakt:
Z tematu O stronach ZTM, MZA i TW, zostały przeniesione posty dotyczące personalnych zmian w ZTM na forum Organizacja Komunikacji do tematu ZTM od kulis, posty dotyczące pętli autobusu 226 zostały usunięte.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
- Colony
- Kontakt:
Z tematu Informacja Pasażerska, zostały przeniesione posty dotyczące filmików na wyświetlaczach do tematu Wyświetlacze. Namawiam serdecznie żeby treści pojawiające się na wyświetlaczach były omawiane w pierwszym temacie tylko w kontekście informacji pasażerskiej, reszta postów na ich temat niech trafia do drugiego.
Do Krainy Wiecznych Opóźnień trafił też temat Rozkład 523.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Do Krainy Wiecznych Opóźnień trafił też temat Rozkład 523.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Z tematu Informacja w SWINGACH, zostały przeniesione posty dotyczące SIP-u na przystankach do tematu SIP na przystankach.
Temat Nowy SIP został również włączony do SIP na przystankach.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Temat Nowy SIP został również włączony do SIP na przystankach.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
- Bastian
- Sułtan Maroka
Postuluję, aby część dyskusji o 17, niepoświęconą oznaczeniom liniowym, wydzielić jako temat "Sąd nad 17" na UK
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Z tematu Informacja w SWINGACH, post kolegi SG o braku numeru taborowego na jednym z wagonów został przeniesiony do tematu 120Na SWING na forum Tabor i Przewoźnicy.
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Pozdrawiamy,
Kolektyw Moderatorski IP
Składam wniosek formalny o otworzenie tematu "Nowe nazwy przystanków".
Wniosek rozpatrzono pozytywnie.SławekM pisze:Składam wniosek formalny o otworzenie tematu "Nowe nazwy przystanków".
Otwieram zatem, po usunięciu paru zbędnych postów, temat Nowe nazwy przystanków.
Tylko proszę, szanujmy się, bez dyskusji o poczuciu humoru w temacie o nazwach przystanków.
Miłego wieczoru.
wszystkie linie metra na bialoleke!
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
Zabrałem posty dotyczące przystanków w okolicy Rakowiecka/Pl.Unii Lubelskiej do Przystanki (lokalizacja) na IK.
Posty z nowo powstałego tematu dotyczącego aplikacji mobilnej opierającej się o dane udostępnione przez m.st. Warszawa przeniesione zostały do istniejącego już tematu Aplikacje oparte o dane udostępnione przez m.st. Warszawa.
Nazwa ww. aplikacji nie zostanie w tym komunikacie podana. Uprzejmie proszę o nieużywanie tego forum jako portalu reklamowego.
Nazwa ww. aplikacji nie zostanie w tym komunikacie podana. Uprzejmie proszę o nieużywanie tego forum jako portalu reklamowego.
wszystkie linie metra na bialoleke!