575
Moderator: Wiliam
Tu nie chodzi, co kto ma stamtąd do lotniska. Chodzi o to, by ewentualnie to wożone powietrze mogło być używane przez kogoś więcej, niż tylko kierowcę.slav pisze:AL. LOTNIKÓW zdecydowanie, można by się było zastanowić jeszcze nad POLECZKI, choć Ursynów ma stamtąd 148.
Jeśli koniecznie to ma być w relacji bezprzystankowej lotnicho - metro, to Imielin byłby lepszy, przynajmniej okresowo by nie stało toto w korku na Puławskiej.
A i tak będzie kisiło się na Poleczki, w szczególności jeśli okresowo będzie przymykana ŻiW.
No i koniecznie eNŻety na Poleczkach - przynajmniej biura skorzystają!
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A może kierowca pojedzie Kłobucką?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Kiedy otworzą Wirażową do 17 Stycznia? Najrozsądniejsza trasa to właśnie tamtędy do Cybernetyki
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
A do metra ze 150 metrów, chociaż - fakt - wciąż mniej, niż na Wilanowskiej. Jak dla mnie najbliższym metrem, przy zejściu do którego w zasięgu 30 metrów jest przystanek, to Imielin. A stamtąd można już krańcować czy to na Ursynowie Płd., czy Natolinie Płn. (vide 475).henio_wpz pisze:A nie można puścić tego na Stokłosy na pętlę 193?
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)