Numery taborowe wozów zgłoszonych do systemu opłat viaTOLL
Numery taborowe wozów zgłoszonych do systemu opłat viaTOLL
Jeśli ten post powinien znajdować się gdzie indziej to proszę go przenieść,
Dziś nad ranem dostałem taki oto spis wozów zgłoszonych do systemu opłat viaTOLL. Na samym dole rozmyte numery to 8901, 8903, 8906. Jeśli ktoś ma podobny spis z innych zakładów niech zarzuca.
Dziś nad ranem dostałem taki oto spis wozów zgłoszonych do systemu opłat viaTOLL. Na samym dole rozmyte numery to 8901, 8903, 8906. Jeśli ktoś ma podobny spis z innych zakładów niech zarzuca.
M-1 PKS S-1 7 9 709 727 KM1 KM8 WKD N85
KM WPR: 1, 2
KM WPR: 1, 2
No to niezle, jesli wozy nie bedą musiały smigac tamtędy liniowo to ok, ale jak sie któremuś kierowcy zachce przejechać na PT i nie bedzie wiedział o płatnym odcinku, to ciekawe czy pracodawca go naliczyPlesim pisze:Płatny będzie odcinek S8 od węzła Powązkowska w kierunku A2. Wczoraj ustawiono bramki.JacekM pisze:Swoją drogą ciekawe czy miejski odcinek Trasy AK/Toruńskiej będzie płatny
http://www.viatoll.pl/pl/pojazdy-ciezkie/stawki-oplat
Tutaj macie tabele opłat, stawka zależy od normy spalania i parametrów drogi.
Unia chce aby w przyszłości wszystkie drogi A, S, G i GP były płatne, to jest do tego pierwszy krok.
Tutaj macie tabele opłat, stawka zależy od normy spalania i parametrów drogi.
Unia chce aby w przyszłości wszystkie drogi A, S, G i GP były płatne, to jest do tego pierwszy krok.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
I tak nie jest wesoło - wyposażenie konkretnych pojazdów w Viaboxy przypisuje je praktycznie na stałe do linii i w razie jakiejś awarii, będą problemy z podmianą. Zaznaczam, że mówimy tu o liniach, na których często kursują tylko 1-2 brygady i brak podmiany to całkowite odcięcie mieszkańców od świata. Wychodzi na to, że na razie w system (zakładając, że w końcu ruszy) łapią się wszystkie podmiejskie linie z Okęcia oraz 800, C81 i być może 701 (wątpię).JacekM pisze:Swoją drogą ciekawe czy miejski odcinek Trasy AK/Toruńskiej będzie płatny - wtedy całkiem sporo wozów trzeba będzie wyposażyć i opłacić te ustrojstwa.
Nie można też jechać S8, co w niektórych - choć na razie nielicznych - przypadkach skracało czas dojazdu/zjazdu z linii. Ciekawe, dlaczego autobusów miejskich nie zwolniono z tych opłat...
noidea
-