Dworzec Centralny na Placu Zawiszy?
Błąd sterownika - trzeba było to motorniczemu zgłosić zamiast pisać na Wawkomie.daniel.k pisze:Ostatnio taką zapowiedź słyszałem w tramwaju nr 9 - czy z tym nie da się coś zrobić? skąd turyści mają wiedzieć gdzie wysiadać? Może lepiej aby zamiast błędnych zapowiedzi nie było żadnych?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Któreś Libero mi kiedyś, podskakując na wybojach, darło paszczę: "Następny przystanek: Pożarowa, przystanek na żądanie". Bez względu na to, co było w sterowniku. Nawet podczas przejazdu technicznego pokrzykiwał. EOT może? W sumie temat do eliminacji.
- MeWa
- Cukiereczek
Swoją drogą - motorniczy tego nie widzi? Nie może sam z własnej woli zerować odległości co kilka przystanków?MisiekK pisze:Błąd sterownika - trzeba było to motorniczemu zgłosić zamiast pisać na Wawkomie.daniel.k pisze:Ostatnio taką zapowiedź słyszałem w tramwaju nr 9 - czy z tym nie da się coś zrobić? skąd turyści mają wiedzieć gdzie wysiadać? Może lepiej aby zamiast błędnych zapowiedzi nie było żadnych?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
a to motorniczy jest niedosłyszący? sam powinien to zrobić.MisiekK pisze:Błąd sterownika - trzeba było to motorniczemu zgłosić zamiast pisać na Wawkomie.daniel.k pisze:Ostatnio taką zapowiedź słyszałem w tramwaju nr 9 - czy z tym nie da się coś zrobić? skąd turyści mają wiedzieć gdzie wysiadać? Może lepiej aby zamiast błędnych zapowiedzi nie było żadnych?
Wątpię, czy motorowi na bieżąco sprawdzają wygląd ekranu sterownika przystanków.MeWa pisze:Swoją drogą - motorniczy tego nie widzi? Nie może sam z własnej woli zerować odległości co kilka przystanków?
Przy dobrej kabinie guzik słychać z przedziału pasażerskiego.daniel.k pisze:a to motorniczy jest niedosłyszący? sam powinien to zrobić.
OK - temat do wysłania w kosmos - to było tu już dziesiątki razy wałkowane.
W Swingu to dłubanie w menu, gdzie na stałe masz podgląd na wóz. Anyway - mogliby, tyle, że pasażer też może podejść i powiedzieć zamiast pisać po kilku godzinach pretensje po forach....MeWa pisze:No właśnie - a mogliby, to nie wymaga dużo wysiłku. I właśnie o to chodzi.
- Piotrek_2274
Z jednej strony tak, ale z drugiej każdy motorniczy Swinga byłby bez przerwy oblężony przez pasażerów zwracających uwagę bo to się rozjeżdża non stop.MisiekK pisze:W Swingu to dłubanie w menu, gdzie na stałe masz podgląd na wóz. Anyway - mogliby, tyle, że pasażer też może podejść i powiedzieć zamiast pisać po kilku godzinach pretensje po forach....