Rozkłady tramwajowe od reformy 4/8 (sezon 2015/16)
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Stary Pingwin
Na szczęście nie. Niegodny jestem prowadzić szczeniaka.
miłośnik 13N
Swoją drogą - ten, kto wymyślił 010(A)/14 jest moim idolem od dzisiaj.
-
Stary Pingwin
Wyjeżdża o 7:33 z R-3, jedzie na Banacha i o 8:15 stamtąd zjeżdża.
-
Stary Pingwin
Nic nowego. Parę lat temu było 33 co popołudniu wyjeżdżało na Kielecką przez Marymoncką, żeby stamtąd wrócić na R-4 także Marymoncką (chyba wtedy nie było połączenia Huta <-> R4)
-
michael112
Wszędzie dają te szczeniaczki, tylko nie na 14Paweł D. pisze:PS. No i witamy Mokotów na 27 (ze zjazdami przez JPII)
Spokojnie z tego co mówił pawcio to przyjdzie czas (w kwietniu), kiedy już wszystkie szczeniaczki będą wpisane do rozkładu i na 14 również trafią. 
Aż się prosi, żeby kursy dojazdowe i zjazdowe jechały jako 17 KS, a nie 27.Paweł D. pisze:PS. No i witamy Mokotów na 27 (ze zjazdami przez JPII)
Też jestem tego samego zdania, ale na razie problem zaczęto rozwiązywać od podstaw, czyli oprogramowania do rozkładów, bo bez tego nic właściwie nie zdziałasz.Georg pisze:Aż się prosi, żeby kursy dojazdowe i zjazdowe jechały jako 17 KS, a nie 27.
Pomijając oczywiście możliwości Busmana, którego 17-ka pewnie już nadwyrężyła, to dochodzi zamieszanie z wymianą rozkładów 17-ki od R4 aż po Marymont (konsekwentnie w obie strony). Nie dziwi mnie, że dano sobie spokój, tym bardziej, że te kursy są i tak w krótkim odstępie od rozkładowych kursów.
I nie może to jechać jako wtyczka na 17? Przecież i tak to jest kurs pozarozkładowy.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Może, ale wtedy byłby to całkowicie tajny zjazd/wyjazd. Teraz przynajmniej co bardziej wtajemniczeni znajdą go w rozkładzie.
6 jeździ do trasy 31 przez całe miasto bez rozkładów i może, a 17 nie może? To od czego to zależy?Paweł D. pisze:Może, ale wtedy byłby to całkowicie tajny zjazd/wyjazd. Teraz przynajmniej co bardziej wtajemniczeni znajdą go w rozkładzie.
Kiedyś włączenia się 6-ki na 31 były w rozkładzie. Od pewnego czasu ich nie ma. O co chodzi z 17-ką ciężko mi zrozumieć. 6 i 31 to BWL-ki, wyjazd/zjazd 27 akurat jest po trasie 17-ki. To zupełnie inne rozkładowe bajki.