Bezpieczeństwo w pojazdach komunikacji
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Nie, miał autyzm
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Żebym ja zaraz was nie zaszczepił... Starczy już tego offtopu.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Protestuję. Potencjalnie autystyczny pasażer gryzący współpasażerkę bądź psa zdecydowanie mieści się w ramach tego tematu
Jak pasażer ugryzł kontrolera to musiał robić badania na HIF.
Nie daj się zepchnąć z twojej drogi nawet przez ludzi idących w tym samym kierunku.
S.J.Lec
S.J.Lec
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czy się od ugryzionego kontrolera nie zaraził?Sindbad pisze:Jak pasażer ugryzł kontrolera to musiał robić badania na HIF.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Bo jet wiele innych czynników wpływających na bezpieczeństwo podróżnych niż nieprzepisowy przewóz psa dla którego ciężko nawet dobrać kaganiec. Ciekawe czy tak samo "uprzejmie" kierowca potraktowałby pijaną młodzież robiącą w autobusie jakąś lekką choćby zadymę?Wiliam pisze:No i? Robi się absurdalnie.
A jakie to ma znaczenie? Lepiej żeby nikomu nie zwracał uwagi?Sebastian pisze: Bo jet wiele innych czynników wpływających na bezpieczeństwo podróżnych niż nieprzepisowy przewóz psa dla którego ciężko nawet dobrać kaganiec. Ciekawe czy tak samo "uprzejmie" kierowca potraktowałby pijaną młodzież robiącą w autobusie jakąś lekką choćby zadymę?
Z autopsji powiem Ci, że forma wypowiedzi ma znaczenie tylko dla tego, w jakim stopniu uzyskasz poparcie pozostałych pasażerów. Sam zainteresowany i tak z 90% pewnością odpowie, że ma w dupie to co mówisz jako kierowca i będzie robić wszystko żeby się temu nie podporządkować.MichalJ pisze:Głównie to chyba jednak chodzi o to, żeby kierowca powiedział "Bardzo pana przepraszam, zgodnie z regulaminem pies ma mieć kaganiec, proszę mu założyć albo wysiąść", a nie "Wypierdzielać mi z tym psem".
noidea
-
Dostałem odpowiedź z MZA. Złamano regulamin i tyle, ale o zachowaniu kierowcy ani słowa, który był tematem pisma. Porażka.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.
Pewnie zachowanie kierowcy nie było takie, jak opisano w skardze.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Albo po prostu zachowania kierowcy nie dało się sprawdzić. Trzeba mieć tupet, żeby łamiąc regulamin jeszcze pisać skargę.
Takich pasażerów to ja uwielbiam . Łamią regulamin i jeszcze piszą skargę...Szeregowy_Równoległy pisze:Albo po prostu zachowania kierowcy nie dało się sprawdzić. Trzeba mieć tupet, żeby łamiąc regulamin jeszcze pisać skargę.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
A jeszcze lepsi są tacy, którzy piszą na kierowców, z którymi jeżdżą cały dzień..Walas pisze:Takich pasażerów to ja uwielbiam . Łamią regulamin i jeszcze piszą skargę...Szeregowy_Równoległy pisze:Albo po prostu zachowania kierowcy nie dało się sprawdzić. Trzeba mieć tupet, żeby łamiąc regulamin jeszcze pisać skargę.
A to to był mój najgorszy błąd w życiu i jestem tego świadom, ale tak to jest jak się posłucha głupiego kolegi...Domas pisze:A jeszcze lepsi są tacy, którzy piszą na kierowców, z którymi jeżdżą cały dzień..Walas pisze: Takich pasażerów to ja uwielbiam . Łamią regulamin i jeszcze piszą skargę...
1069, 7722
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1