Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Gdzie sie powinno wrzucić https://avantapp.wordpress.com/co-jezdzi/ na tym forum
?
ŁK
Nie wiem czy ta apka to Twoja sprawka, ale mam 2 uwagi/wnioski:
1. nie umie rozpoznać BWL i teraz widzę 35 w al. Waszyngtona.
2. może dałoby się jakieś strzałki dorobić? Skoro kulki muszą stać w miejscu, to może dałoby się chociaż oznaczyć kierunek...
Dodano po 2 minutach 42 sekundach:
Trzecia uwaga - przydałby się też przycisk "odśwież"
2. może dałoby się jakieś strzałki dorobić? Skoro kulki muszą stać w miejscu, to może dałoby się chociaż oznaczyć kierunek...
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
-
Stary Pingwin
Jest modernizowania linia kolejowa Warszawa- Radom. Zaplecze usytuowano pod wiaduktem Poleczki, nawet przywrócili przejazd przez bocznicę metra. Mam w związku z tym pytanie- stoją na terenie dwa ogromne silosy z blachy ocynkowanej, połączone szopą. Nie wygląda na zasobniki cementu, raczej zbiorniki biogazu w dużym gospodarstwie hodowlanym. Co to za zbiorniki?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Najprawdopodobniej zbiorniki na paliwo lotnicze. Budują również bocznicę kolejową dla lotniska.
http://www.lotnisko-chopina.pl/pl/aktua ... egoly.html
http://www.lotnisko-chopina.pl/pl/aktua ... egoly.html
Ostatnia skonsumowana "PARÓWKA"
21.12.2012
366+218
013B/28
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
019B/33

21.12.2012
366+218
Przedostatnia:
7.12.2012
140+685
-
Stary Pingwin
Czyli zlikwidują bocznicę przez ogródki działowe? Swoim torem, zbiorniki z paliwem koło wiaduktu, za to oddalone od lotniska( a bliżej osiedla). Czym nas jeszcze zaskoczy PPPL?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Pakowanie prezentów. W miarę niedrogo i dobrze. Lewobrzeżna Warszawa.
Wiem, jest od groma wysepek w centrach handlowych trudniących się tym, ale może ktoś zna jakieś tańsze (w sumie nie znam cen z tych wysepek, ale logika podpowiada, że nie jest tam najtaniej) i ciekawsze miejsca z tego typu usługami.
Wiem, jest od groma wysepek w centrach handlowych trudniących się tym, ale może ktoś zna jakieś tańsze (w sumie nie znam cen z tych wysepek, ale logika podpowiada, że nie jest tam najtaniej) i ciekawsze miejsca z tego typu usługami.
Jeśli to nie prezent dla rodziny królewskiej, to najlepiej samemu. Taniej, a i obdarowany doceni wkład własny. 

-
Domino2001
Metro BIS al. KEN 85 (metro Stokłosy) poziom -1 pod schodami ruchomymi było ok. miesiąc temu stoisko.
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.
Nie mojaJacekM pisze:Nie wiem czy ta apka to Twoja sprawka, ale mam 2 uwagi/wnioski:
Pewnie kwestia informacji dostępnych w api...
ŁK
Wkład własny to ja już zrealizowałem wymyślając ten prezent i go kupując.Wiliam pisze:Jeśli to nie prezent dla rodziny królewskiej, to najlepiej samemu. Taniej, a i obdarowany doceni wkład własny.
Pakować go nie zamierzam, bo ani mi się nie chce, ani nie będzie to specjalnie dobrze wyglądało przy moich zdolnościach artystycznych
Dobry prezent będzie ładny i w kolorowej torebce.
-
stormtrooper
Cześć, słuchajcie, potrzebuję pomocy! Otóż moja dobra koleżanka ma niedługo urodziny i zupełnie nie wiem co jej kupić
niby mam parę pomysłów na prezenty, ale chciałbym żeby to było coś naprawdę fajnego, np. jakaś biżuteria lub kosmetyki. Macie jakieś propozycje?
Zawsze można odwiedzić śmieszne rzeczy w Hali Kopińskiej, urodziny na wesoło, może bilety do kina lub teatru lub filharmonii i kolacja, może kupon do realizacji u jubilera wtedy wybierze biżuterię która najbardziej się podoba. Może jakiś damski zestaw narzędzi do napraw domowych. Kosmetyki duży i ciężki wybór co dla danej osoby pasować. Zawsze sprawdzą się kwiaty spory wybór pod Halą Mirowską lub na Bakalarskiej.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Ładnej i w rozsądnej cenie biżuterii nie brakuje.stormtrooper pisze:Cześć, słuchajcie, potrzebuję pomocy! Otóż moja dobra koleżanka ma niedługo urodziny i zupełnie nie wiem co jej kupićniby mam parę pomysłów na prezenty, ale chciałbym żeby to było coś naprawdę fajnego, np. jakaś biżuteria lub kosmetyki. Macie jakieś propozycje?
Jaki przewidujesz budżet?