Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Ostrzeżenie burzowe, od strony Wyszkowa silne opady i wyładowania. Gocław: pojedynczy grzmot i widoczne ciemniejsze chmury burzowe, silniejszy wiatr.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
- Bastian
- Sułtan Maroka
Zauważyłem tę burzę pół godziny temu tylko wyłącznie temu, że się skoncentrowałem...
Natomiast przez Polskę idzie pas burz od południa, więc może wieczorem jeszcze coś dojdzie.
Natomiast przez Polskę idzie pas burz od południa, więc może wieczorem jeszcze coś dojdzie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Burze doszły do wysokości Łodzi i tam utknęły. W Warszawie chyba jednak nie ma na co liczyć.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Pas chmur burzowych nadciąga nad Warszawę z północy. Gocław: Nawet deszcz pokropił.
Ikarus
Ikarus
Wybrzeże Helskie. Jakoś przy Ratuszowej. Samochód pod drzewem, drzewo na samochodzie.
Wybrzeże Helskie. Jakoś przy wejściu północnym do ZOO. Drzewo na jezdni. Ogarnięci kierowcy (!) poradzili sobie sami z zawalidrogą.
Wybrzeże Helskie. Jakoś przy wejściu północnym do ZOO. Drzewo na jezdni. Ogarnięci kierowcy (!) poradzili sobie sami z zawalidrogą.
Gocław: Porywisty wiatr, opady deszczu i wyładowania atmosferyczne dotarły.
Ikarus
Ikarus
Troszkę off-topic, ale proszę wybaczcie
Czy ktoś z Was, albo Wasi znajomi planują może rejs statkiem do Serocka w tą niedzielę (26 czerwca)? Pilnie potrzebuję dwóch biletów akurat na ten dzień, a niestety od soboty nie ma już miejsc. Jakby ktoś z Was miał jakiś cynk to obiecuję, że odpowiednio to wynagrodzę, bardzo mi na tym zależy.
Dzięki i wybaczcie za odrobinę prywaty.
Czy ktoś z Was, albo Wasi znajomi planują może rejs statkiem do Serocka w tą niedzielę (26 czerwca)? Pilnie potrzebuję dwóch biletów akurat na ten dzień, a niestety od soboty nie ma już miejsc. Jakby ktoś z Was miał jakiś cynk to obiecuję, że odpowiednio to wynagrodzę, bardzo mi na tym zależy.
Dzięki i wybaczcie za odrobinę prywaty.