Komunikacja w Rembertowie
Moderator: Wiliam
W DS oczywiście. Już poprawiłem. Mea culpa.
196 się nie spodziewałem, będzie 327?
- fik
- Naczelne Chamidło
Jeszcze dziś czytałem, że wzrost roli kolei w Warszawie jest jednym z priorytetów miasta, a z drugiej strony miejska instytucja likwiduje dojazd do kolei. Gdzie ja, karwa, żyję.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Czemu linie 196 i 225 będą zawieszone w DS? Jaka jest różnica pomiędzy DP i DS?
To pytanie jest na serio?reserved pisze:Czemu linie 196 i 225 będą zawieszone w DS? Jaka jest różnica pomiędzy DP i DS?
Tak. Nie orientuję się bardzo w sytuacji Rembertowa, więc mnie ciekawi. 
Dp jest od poniedziałku do piątku, a Ds to weekendreserved pisze:Czemu linie 196 i 225 będą zawieszone w DS? Jaka jest różnica pomiędzy DP i DS?
No tak, ale czemu linie będą zawieszone w DS? Będzie w DS więcej ulic zamkniętych?
Zbyt mała frekwencja w autobusach?reserved pisze:No tak, ale czemu linie będą zawieszone w DS? Będzie w DS więcej ulic zamkniętych?
A przed "wakacyjną organizacją" ruchu w Rembertowie była w DS duża frekwencja? Może inaczej, czy to zawieszenie w DS ma związek z jakąś inną organizacją ruchu, remontami etc.?ashir pisze:Zbyt mała frekwencja w autobusach?![]()
Dodano po 29 sekundach:
I nie znam historii 225, bo raz w życiu tę linię widziałem. Pytam z ciekawości jako 'niebywalec" tamtych rejonów.
A skąd ten pomysł?reserved pisze:Może inaczej, czy to zawieszenie w DS ma związek z jakąś inną organizacją ruchu, remontami etc.?
Boże, po prostu Reserved się pyta i docieka.
Z tego samego powodu, dla którego istnieją inne linie kursujące tylko w DP i już. A że są wakacje, to tną jeszcze bardziej.
Z tego samego powodu, dla którego istnieją inne linie kursujące tylko w DP i już. A że są wakacje, to tną jeszcze bardziej.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
- fik
- Naczelne Chamidło
Zawieszanie dowozówki do kolei jest tak absurdalne, że w dociekaniu racjonalnych przyczyn nie ma nic złego. Zły jest brak tychże przyczyn, ale to przecież tylko ZTM...
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Ale może poczekajcie na jakiś oficjalny komunikat czy coś?