Fajny schemat. "We autobusach"?
O stronach ZTM MZA i TW
Przyjechał bus pogotowia przystankowego ZTM do Legionowa, pozakładał swoje nakrycia na przystanki z napisem "Przystanek czasowo zawieszony" czy coś takiego. Z tego wnioskuję, że ZTM ma pełną świadomość co się dzieje. Tymczasem na stronie dalej nie ma rozkładu objazdowego.
Ale z komunikatu jasno wynika, że nie będzie rozkładów specjalnych...
A, to jeszcze lepiej. W dobie popularności planerów typu jakdojade ZTM przez jakieś 3 miesiące będzie pokazywało fałszywy rozkład.
Coś się nie udało:
http://www.ztm.waw.pl/bazaS/20160703/9/TO-GCW.HTM
http://www.ztm.waw.pl/bazaS/20160703/9/TO-GCW.HTM
Style CSS się nie udały.
A wiecie, że 9 zniknęła mi z rozkładu jazdy? Od daty 3 lipca nie ma jej na liście.
A wiecie, że 9 zniknęła mi z rozkładu jazdy? Od daty 3 lipca nie ma jej na liście.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=8166&l=1
Pojawił się komunikat o manifestacji pod Ministerstwem Zdrowia i związanych z tym możliwych utrudnieniach.
Tyle że:
1) 178 nie jeździ już Miodową (jest skrócone do Ronda Daszyńskiego);
2) Nie wiadomo, jaką trasą objazdową pojadą (jeśli przejazd Miodową nie będzie możliwy) 116, 503, 518 w kierunku krańców Wilanów, Natolin Płn, Dw. Centralny
Pojawił się komunikat o manifestacji pod Ministerstwem Zdrowia i związanych z tym możliwych utrudnieniach.
Tyle że:
1) 178 nie jeździ już Miodową (jest skrócone do Ronda Daszyńskiego);
2) Nie wiadomo, jaką trasą objazdową pojadą (jeśli przejazd Miodową nie będzie możliwy) 116, 503, 518 w kierunku krańców Wilanów, Natolin Płn, Dw. Centralny
Pozdrawiam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Brawo.ZTM na swojej stronie w komunikacie dotyczącym zamknięcia Al. JP2 pisze:"Do niniejszego zlecenia załączono wykaz przystanków linii 17, 33, 71, 72 i Z17."
Jeszcze powinny być metry kwadratowe do sprzątania.
Do pełni szczęścia powinny być jeszcze w PDF kartki, które będą wisieć na szybach.
Akurat kartki chodzą innymi ścieżkami. Zlecenia dostaję a podwieszek nie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Mimo że objazd na Nowodworach trwa już trzecią dobę, nikt na stronie ZTM nie zaktualizował rozkładu dla:
211, w związku z czym nadal - wg tego rozkładu - linia przejeżdża przez zamknięte rondo i obsługuje zamknięte przystanki...
E-8 - jak 211 + brak rozkładu ze Strumykowej
101 - sytuacja jak z E-8
N01 - jak E-8
N03 - jak E-8
N63 - jak 211
Następujące linie doczekały rozkładu objazdowego: 126, 186, 509, 518, 741, N13.
Kto ponosi odpowiedzialność za taki burdel i dezinformację? Oraz kto podpisał się pod zatwierdzeniem "nowych" rozkładów? Szczyt nieprofesjonalizmu!
Następujące linie doczekały rozkładu objazdowego: 126, 186, 509, 518, 741, N13.
Kto ponosi odpowiedzialność za taki burdel i dezinformację? Oraz kto podpisał się pod zatwierdzeniem "nowych" rozkładów? Szczyt nieprofesjonalizmu!
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Akurat nowy rozkład 186 polega tylko na tym, że przesunięto odjazdy z krańca Nowodwory tak, żeby na przystankach na trasie od Stefanika do Szczęśliwic rozkład był identyczny, jak dotychczas. Poza tym rozkład (z nową datą) jest identyczny jak ten ważny od 1.07.
witam
jak mozna podejrzec rozklad np linii 71 z przystanku kazubow w kierunku szpitala MSW? Mam wrazenie ze obecna strona ZTM nie daje takiej mozliwosci.
jak mozna podejrzec rozklad np linii 71 z przystanku kazubow w kierunku szpitala MSW? Mam wrazenie ze obecna strona ZTM nie daje takiej mozliwosci.
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
A ja mam wrażenie, że daje.mcdm pisze:witam