Myślę że nawet przed zniknięciem znaków technicznie możliwa była obecność na pętli dwóch składów, bo gdyby pierwszy tramwaj objechał pętlę i zatrzymał się na przystanku, ale przed dojechaniem do sygnalizatora dającego mu przejazd Boernerowo - Stare Bemowo, to tramwaj oczekujący na mijance Stare Bemowo dostałby wolną drogę w kierunku pętli, gdyż jest jeszcze jeden sygnalizator tuż przed peronem na pętli.Przypadkiem nie dopuszczono obecności na pętli dwóch składów?
Eksploatacja jednotoru na Boernerowo
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak, tor objazdowy pętli jest swoistą mijanka albo wręcz dwutorem. Tylko mie wiem, co na to zasilanie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dwa Jazzy wytrzymał bez problemu, czego nie można powiedzieć o sygnalizacji
Znak był postawiony na dzikusa bez uzgodnienia z kimkolwiek. Więc zakład stawiający dostał nakaz jego sprzątnięcia co niezwłocznie uczyniłStary Pingwin pisze:Przypadkiem nie dopuszczono obecności na pętli dwóch składów?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Po pięciu latach?MisiekK pisze: Znak był postawiony na dzikusa bez uzgodnienia z kimkolwiek. Więc zakład stawiający dostał nakaz jego sprzątnięcia co niezwłocznie uczynił
Dopiero kontrola tam wpadła Młyny mielą wolno....MichalJ pisze:Po pięciu latach?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -