M22 schodzi co miesiąc po 10 brygad (od września tylko 40 brygad, analogicznie jak w przypadku Grodzia z "Południa"), natomiast M42 miał pełne 30 brygad. Teraz wychodzi mi już tylko 36 brygad dla M22, a 25 brygad dla M42. Rozumiem, że te zmiany dopiero od 5 września, bo 1 września by niby MZA nie było tego w stanie przejąć?pawcio pisze:M42 schodzi. Co z M22 to nie wiem.
Zmiany obsługowe - wrzesień 2016
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Bo najpierw zeszły Alpina.ashir pisze: natomiast M42 miał pełne 30 brygad.
Ja pierwsze słyszę, że miał schodzić etapowo, a co było w umowie w 2009 roku to już raczej nie sprawdzę. Pragnę jednak zwrócić uwagę, że mamy za sobą kontrakty, gdzie nawet ostatniego dnia wyjeżdżała na miasto maksymalna liczba wozów (choćby daleko nie cofając się: 31 grudnia i 50 brygad na Lion'sy City G Michalczewskiego), więc schodzenie etapowe nie jest takie oczywiste i zależy co było w umowie.alojz pisze:Pierwsze słyszę. Masz jakieś źródło czy to Twoja fantazja?
Pełny plan przez 2 dni, dziś i wczoraj.alojz pisze:Bo najpierw zeszły Alpina.
Usystematyzujmy:ashir pisze:M22 schodzi co miesiąc po 10 brygad (od września tylko 40 brygad, analogicznie jak w przypadku Grodzia z "Południa"), natomiast M42 miał pełne 30 brygad. Teraz wychodzi mi już tylko 36 brygad dla M22, a 25 brygad dla M42. Rozumiem, że te zmiany dopiero od 5 września, bo 1 września by niby MZA nie było tego w stanie przejąć?pawcio pisze:M42 schodzi. Co z M22 to nie wiem.
Od 01.09 z planu zeszło po 10 brygad M22 i PKSs. Od 05.09. zeszło z planu 10 brygad M42. I teraz pewnie co miesiąc po 30 brygad.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Plan Mobilisu schodzi z powodu braku kierowców, spadki planowe są tylko w przypadku grup M22 i PKS południe.
Jeszcze co do zmian to z kolei Stalowa przejmuje 3/174 i na wszystkie swoje brygady będzie wysyłała solówki. Na przeguby też będzie zmniejszony plan?
Raczej ja widzę od 5.09: 4 brygady mniej dla M22 i 5 dla M42.pawcio pisze:Od 01.09 z planu zeszło po 10 brygad M22 i PKSs. Od 05.09. zeszło z planu 10 brygad M42. I teraz pewnie co miesiąc po 30 brygad.
Bez konsekwencji?Domas pisze:Plan Mobilisu schodzi z powodu braku kierowców, spadki planowe są tylko w przypadku grup M22 i PKS południe.
Sprawdziłem z maximum. Widocznie były jeszcze jakieś przerzuty.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Czy na 185 w DP na całkach zostały jeszcze jakieś solówki?
Tak, na porannych dodatkach.man1956 pisze:Czy na 185 w DP na całkach zostały jeszcze jakieś solówki?
Czyli na całkach już nie?
Nie.man1956 pisze:Czyli na całkach już nie?
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Tak już było w wakacje. 
Wg mnie nowszy Mobilis również planowo co miesiąc powinien schodzić o 10 brygad, ale właśnie ze względu na brak kierowców robi to nieco wcześniej. Dlatego w sierpniu zdjęto od razu 20 Alpin a nie 10. ZTM okazał się łaskawy, żeby nie było wtopy na nowych kontraktach.Domas pisze:Plan Mobilisu schodzi z powodu braku kierowców, spadki planowe są tylko w przypadku grup M22 i PKS południe.
I to błąd, że jest zbyt pobłażliwy. 
-
michał1984
Żeby zakończyć ten temat to jaki będzie plan na u18,u12.1 i u12.2 od poniedziałku?
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo