Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Nie tylko. 

W takim razie te z którego są roku?
http://www.omni-bus.eu/omnigaleria/albu ... 5/3344.JPG
http://www.omni-bus.eu/omnigaleria/albu ... 5/3344.JPG
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
To jeden z tych starych Manów z 2001.
Przepraszam, mój błąd. Rzeczywiście NG 313 są z 2001-2002 roku. Chyba pokręciłem z ITS-owymi Lwami.
Reprezentacja: 213, 115, 142, 154, 521, 523, 509, S1, KM7, M1, M2
Lion'sy Michalczewskiego były z 2006-2007 roku, a za to solówki są z 2003 roku. 

Czy na stacji paliw na Włościańskiej można tankować samochody osobowe czy tylko autobusy? I czy sprzedawany ON to jest ten sam którym tankują autobusy?
Mam jeszcze inne głupie pytanie. Czy kary za spóźnienia w PKS Grodzisk Mazowiecki są niższe od kar za tzw "przepał"?
Gdzie jest tańsze Duty Free - w Warszawie na Okęciu czy we Frankfurcie? Korzystał ktoś i ma porównanie?
Konkretnie interesują mnie papierosy i alkohol.
Konkretnie interesują mnie papierosy i alkohol.
Tanie duty free to legenda z przeszłości. Nawet jeśli lecisz poza unię rewelacji nie ma.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Zależy gdzie i co. W Dubaju Dunhille kupowałem po 6 z groszami PLN za paczkę w 2014 roku. Tymczasem w bodajże 2011 jak jeszcze w Polsce takie papierosy były to już wtedy kosztowały 15 PLN (tymczasem Marlboro 9-10). Więc różnie z tym bywa.
Na Okęciu z alkoholi rzeczywiście można parę złotych przyoszczędzić. Z fajkami gorzej.
Tak czy owak - jest taniej. Zwłaszcza na alkoholu.
Więc jeśli ktoś ma porównanie z Farnkfurtem to z chęcią się dowiem, bo potem lecę do kraju bardzo drogich papierosów
Na Okęciu z alkoholi rzeczywiście można parę złotych przyoszczędzić. Z fajkami gorzej.
Tak czy owak - jest taniej. Zwłaszcza na alkoholu.
Więc jeśli ktoś ma porównanie z Farnkfurtem to z chęcią się dowiem, bo potem lecę do kraju bardzo drogich papierosów

Na Kanarach są tanie fajki, nie pamiętam rzędu wielkości ceny (12-17 euro za karton?), ale można wwieźć do Polski tylko jeden karton na osobę.
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
Dubaj czy Mandatu to co innego. To jednak poza strefą celną Unii.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Leciałem w ubiegłym tygodniu przez Frankfurt - no ceny dupy nie urywają - nic ciekawego nie wypatrzyłem. W ubiegłym roku trafiłem dobrze, bo mieli promocje burbonów - litrowy Jim Beam Devil's Cut za 14 € to było coś. Nie zauważyłem także, by Okęcie jakoś odstawało w dół cenami...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Czy w Nadarzynie w okolicach Pl. Poniatowskiego jest jakieś miejsce, gdzie można skorzystać z toalety? Jakiś toi-toi, stacja benzynowa, cokolwiek? Okolica czyli rejon w miarę bliski, gdzie można cywilizowanie dojść pieszo, więc powiedzmy na odległość jednego przystanku.
Może będzie 703 jechało, to akurat oznaczysz mu burtę. Tylko lewą koniecznie!
BP, NMSP.
BP, NMSP.