A dostali tablice z trasą objazdową? No raczej nie, skoro każda napotkana wysokopodłogowa brygada (przynajmniej przeze mnie) woziła dechy z trasą podstawową...Paweł D. pisze:A jaki profesjonalizm jest w TW, które wypuszczało 33 z nieaktualnymi dechami co do krańća?
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Informacja pasażerska
Żyjemy chyba w XXI wieku. Wydrukować kartkę formatu A3 z trasą nie jest wielkim problemem. Spotykałem to na dechach zjazdowych przy okazji weekendowych objazdów np. Ale jeżeli przewoźnik i organizator mieli to w poważaniu to.... A wychodzi na to, że mieli.
Mogli nie wysyłać składów, skoro nie było przygotowanych korali.Paweł D. pisze:Żyjemy chyba w XXI wieku. Wydrukować kartkę formatu A3 z trasą nie jest wielkim problemem. Spotykałem to na dechach zjazdowych przy okazji weekendowych objazdów np. Ale jeżeli przewoźnik i organizator mieli to w poważaniu to.... A wychodzi na to, że mieli.
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Bywalec pisze:Podobnie na R-4. Najpierw brak jakiejkolwiek informacji o zmianie trasy na 33 (jeździło na Cm. Wolski z trasówką do Kieleckiej bez żadnej dodatkowej kartki) a na 18 w niektórych przypadkach zaklejone białą kartką końcowe przystanki na trasie do Służewca. Nowe standardy.
Naprawdę koniecznie trzeba przez cały kurs straszyć pasażerów 33 napisem 'zjazd do zajezdni'?
-
Stary Pingwin
Najbardziej idiotyczny jest zjazd do zajezdni 17. Wiem, organizator przy zjeździe płaci tylko do bramy, a w kursach normalnych płaci za kółko po zajezdni. Tylko z punktu widzenia pasażera nic to nie zmienia. Jednocześnie przypomnę, że Halina Mirowska jest zapowiadana w starej lokalizacji i nikt się tym nie zajmuje.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
17 jest podwójnie idiotyczna, bo raz, że powinna mieć na dekoracjach kraniec Woronicza, a dwa, te zjazdy...
18 jest nie wiele lepsza. Jedynie zmienia słupek. 
Halina Mirowska powinna zostać poprawiona od soboty.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Jak w ogóle wygląda to zapowiadanie przystanków teraz? Na odcinkach jeżdżonych przeze mnie wygląda nieźle, ale np. Wołoską nie jechałem dawno, a Marynarska, gdzie było kiedyś najgorzej, to wiadomo...
A we Wrocławiu każdy przystanek jest zapowiadany trzy razy i ani razu ich nie złapałem na błędzie (ale nie jeździłem zbyt wiele). Ostania zapowiedź jest dokładnie w momencie dohamowywania na przystanku - potrafią.
A we Wrocławiu każdy przystanek jest zapowiadany trzy razy i ani razu ich nie złapałem na błędzie (ale nie jeździłem zbyt wiele). Ostania zapowiedź jest dokładnie w momencie dohamowywania na przystanku - potrafią.
-
Stary Pingwin
To dobra wiadomość, bo pasażerstwo jest niemiłe, jak wóz zapowiada "następny przystanek Rondo ONZ", a oni chcieli przy Halinie. Nie będę powtarzał słów wulgarnych i uznanych za obraźliwe, jakie słychać z salonu.pawcio pisze:Halina Mirowska powinna zostać poprawiona od soboty.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wileński (4, 20, 23) w kierunku 11 Listopada jeszcze tydzień temu był zapowiadany w starej lokalizacji, przed skrętem w Targową. Generalnie przy przesunięciu przystanków pojawiły się znane z autobusów problemy z zapowiedziami.MichalJ pisze:Jak w ogóle wygląda to zapowiadanie przystanków teraz?
Po prostu na ogół nowe odległości pojawiają się w bazie z pewnym opóźnieniem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
To musieli trafić się Tobie agresywni emeryci, bo ja nie miałem aż tak krewkich emerytów jak miałem dwa razy siedemnacheStary Pingwin pisze:To dobra wiadomość, bo pasażerstwo jest niemiłe, jak wóz zapowiada "następny przystanek Rondo ONZ", a oni chcieli przy Halinie. Nie będę powtarzał słów wulgarnych i uznanych za obraźliwe, jakie słychać z salonu.pawcio pisze:Halina Mirowska powinna zostać poprawiona od soboty.