Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
TramBus
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
W niedzielę nie pokazywał mi żadnego 194 twierdząc dokładnie to samo. W sobotę miałem 10, w niedzielę 27 i wozów przeze mnie prowadzonych również nie był w stanie namierzyć, chociaż np. na przystankowym SIP wyświetlały się odjazdy rzeczywiste, a nie rozkładowe, a wozy również na mapie Piotrka Klocha były widoczne. Skąd ta aplikacja czerpie dane?
Dziś kilka razy miałem wszystkie szare zamiast niektórych kolorowych (brak gps).
No i kompletnie nie radzi sobie, jak są opoźnienia rzędu pół kółka. Trzeba patrzeć brygada po brygadzie, w którą stronę się porusza, bo jemu się wydaje, że zaraz będzie albo dopiero co był.
W rzeczywistości między 17:55 a 18:25 nie było żadnego 218.

No i kompletnie nie radzi sobie, jak są opoźnienia rzędu pół kółka. Trzeba patrzeć brygada po brygadzie, w którą stronę się porusza, bo jemu się wydaje, że zaraz będzie albo dopiero co był.
W rzeczywistości między 17:55 a 18:25 nie było żadnego 218.

ŁK
-
hooligan83
Mogliby poprawić lokalizacje przystanków, np. autobusowy WORONICZA 01 pokazuje na środku jezdni w stronę centrum. Aplikacja nie radzi sobie także z grubo opóźnionymi pojazdami. Mam również nadzieję że w finalnej wersji będzie można sprawdzić także brygadę lub numer taborowy.
Jakieś konkrety? Pytam w kontekście tego, że przy dużo większej zabawce, jaką jest myBus numery taborowe jednak są, no jeden Gdańsk nie wiedzieć czemu z tego niestety zrezygnował (ale za to podaje w swoich pojazdach numery służbowe pracowników).reserved pisze:Niektórym kierowcom mogą zaszkodzić.
"Kierowca chamsko mnie potraktował, zapamiętałem numer, sprawdzę gdzie on teraz jedzie, już ja go złapię..."ashir pisze:Jakieś konkrety?reserved pisze:Niektórym kierowcom mogą zaszkodzić.
"Chciałem zgłosić skargę na kierowcę tego i tego... tylko zapomniałem numeru wozu...a, chwileczkę, spojrzę na apkę."