Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Bez przesady, Łódź akurat nie jest tak daleko. Półtorej godziny to ja autobusami z Białołęki na Ochotę jadę. Jedyny problem dla mnie to koszta podróży. Mam zniżkę studencką, ale i tak 25 zł płacić za jeden wypad to sporo.
Potem ewentualnie będzie gorzej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
?pawcio pisze:Potem ewentualnie będzie gorzej.
Z kosztami.
Gdy skończy mi się zniżka studencka? Zakładam, że to dojeżdżanie to sytuacja tymczasowa. 
Nie. Sporo potem. Jeśli będzie sporo potem.
Nie wiem, co masz na myśli...
Być może będziesz wiedział i wtedy pomyślisz, dlaczego te kwiaciarnie nie były zamknięte?
Ale ja też od kwiatków zacząłem i tak już 25 lat.
Ale ja też od kwiatków zacząłem i tak już 25 lat.
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
Dzieci? Czy jak?
Mając rodzinę to zakup kwiatów to chyba nie największy problem finansowy.
Kwiatki wtedy to małe wydatki. Wyjście z rodziną do kina czy restauracji sporo teraz kosztuje.
Teraz to możesz w Sheratonie się stołować. W razie potrzeby walniesz 31 z wolnegoFlash8222 pisze:Kwiatki wtedy to małe wydatki. Wyjście z rodziną do kina czy restauracji sporo teraz kosztuje.
Szukam garażu dla malucha. Ktoś coś poleca lub może ma?
Jak sprzedam Aveo teściowej to mogę użyczyć miejsca na plarformie w parkingu podziemnym.
No ale że gdzie ten garaż ma być? Na Nowodworach czy na Kabatach? 
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522