Okolicznościowe linie specjalne
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Nie znam się, ale wypowiem się?fik pisze:A ja myślałem, że to impreza dla siedmiu nudzących się w domu emerytów.
http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/51 ... 1.html?i=4
Skoro w święta się wybierasz na wycieczkę UZD, to jest to prawdopodobne.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Co prawda to nie okolicznościowa linia specjalna, ale chyba szkoda zakładać nowy temat do tego celu:
W następną niedzielę parada tramwajowa z okazji 150-lecia warszawskich tramwajów konnych na trasie: Pl. Narutowicza - Grójecka - Al. Jerozolimskie - Most Poniatowskiego - Al. Zieleniecka - Targowa - Most Śląsko-Dąbrowski - Al. Solidarności - Wolska - Skierniewicka - Zajezdnia Wola, a następnie dzień otwarty w tej zajezdni.
W następną niedzielę parada tramwajowa z okazji 150-lecia warszawskich tramwajów konnych na trasie: Pl. Narutowicza - Grójecka - Al. Jerozolimskie - Most Poniatowskiego - Al. Zieleniecka - Targowa - Most Śląsko-Dąbrowski - Al. Solidarności - Wolska - Skierniewicka - Zajezdnia Wola, a następnie dzień otwarty w tej zajezdni.
Z tym że wg programu https://tw.waw.pl/wp-content/uploads/20 ... z-popr.pdf dzień otwarty ma być tylko na T-4, a nie R-1.
T-4? Włościańska nie była dostępna....Sebastian pisze:Z tym że wg programu https://tw.waw.pl/wp-content/uploads/20 ... z-popr.pdf dzień otwarty ma być tylko na T-4, a nie R-1.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Na Włościańskiej chyba w sobotę był jakieś mikołajki.
T3. Nie obyło się bez niespodziewanych zdarzeń na tej linii Czynszowa-ZNT T3 
Nie wiem, czy to dobry wątek, ale co tam... Nie wiecie czasem, co robiło na Wawelskiej przy Skrze (około trzeciej po południu) zaparkowane stado przegubowych autobusów? Niektóre wyświetlały 'Przejazd techniczny', inne nic.
Pewnie wozy na linie ZMichalJ pisze:Nie wiem, czy to dobry wątek, ale co tam... Nie wiecie czasem, co robiło na Wawelskiej przy Skrze (około trzeciej po południu) zaparkowane stado przegubowych autobusów? Niektóre wyświetlały 'Przejazd techniczny', inne nic.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Dokładnie to.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Oprócz jednego kierowcy taksówki chcącego zbadać swoim samochodem twardości tarana wozu 105Na nr tab. 1000 zupełnie nic....lublin42 pisze:T3. Nie obyło się bez niespodziewanych zdarzeń na tej linii Czynszowa-ZNT T3
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Jeszcze ubot 3003 podobno się zepsuł...MisiekK pisze:Oprócz jednego kierowcy taksówki chcącego zbadać swoim samochodem twardości tarana wozu 105Na nr tab. 1000 zupełnie nic....lublin42 pisze:T3. Nie obyło się bez niespodziewanych zdarzeń na tej linii Czynszowa-ZNT T3
185 - najlepsza linia w mieście!