Trasa tramwajowa Dw. Zachodni - Wilanów
Moderator: Wiliam
-
Krzysiek_S
Amerykańskie.Emyl pisze:Jasne, a przedstawiciele instytucji publicznych nie powinni przychodzić do tvnu, przecież te niemieckie media na tym zarabiają. Kocham!
- Bastian
- Sułtan Maroka
To chyba nie na temat? Napisałem przecież, że mająca ruszyć strona nie będzie na Facebooku (bo i czemu miałaby być?)TGM pisze:oficjalne strony na Facebooku miast, urzędów, instytucji państwowych nie powinny powstawać
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
A ZTM stronę na facebooku ma.
- Bastian
- Sułtan Maroka
TW też mają. Czy moglibyście przestać gadać od rzeczy? 
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
To się wymyka spod kontroli Jarkowi!TGM pisze:Ja tam żadnym narodowcem nie jestem, ale takie oficjalne strony na Facebooku miast, urzędów, instytucji państwowych nie powinny powstawać. Bo niby dlaczego na Facebooku? Są też inne portale. Nie widzę powodu aby ta konkretna firma miała zarabiać na ruchu. Powinien powstać naro... tfu państwowyportal. Taki internetowy odpowiednik TVP. Przynajmniej dla tych, co się nie boją rządowej inwigilacji.
ŁK
Nie widzę przeszkód, aby konta nie miały istnieć w innych "social media". Kwestia skali zainteresowania.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Np na prawicowym portalu "Nasza Rasa" 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jest już taki? 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Chyba nie, ale wielu jego powstania oczekuje więc powstać musi 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Serio uważacie, że przybliżanie obywatelom projektów miejskich to zły pomysł, że tak kpicie?
Ja czekam tylko na stronę "Tramwaj przez Piaseczno - Nie przez Stegny!" 
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Śmichy - chichy, ale akurat opozycja pod hasłem "prosto do metra Wilanowska, nie przez Stegny" jest realna - co nieco Mordoru w Miasteczku mieszka.
Inna rzecz, że po tym jak przeczytałem opinię (teraz niedawno), że "tramwaj na Saskiej był najlepszą opcją ale upadł, bo próbowano pod jego pretekstem przemycić budowę II jezdni na Saskiej" to zwątpiłem nieco w sensowność naprawdę szeroko zakrojonych akcji informacyjnych. Możesz i z lodówki ludzi na konsultacje zapraszać, na stronę internetową wysyłać, a oni i tak wiedzą swoje...
Mi chodzi raczej o obrażanie się na fejsbuka, bo "dlaczego ta konkretna firma ma zarabiać" - otóż informacja ma być tam, gdzie sa ludzie. I tyle.Serio uważacie, że przybliżanie obywatelom projektów miejskich to zły pomysł, że tak kpicie?
Inna rzecz, że po tym jak przeczytałem opinię (teraz niedawno), że "tramwaj na Saskiej był najlepszą opcją ale upadł, bo próbowano pod jego pretekstem przemycić budowę II jezdni na Saskiej" to zwątpiłem nieco w sensowność naprawdę szeroko zakrojonych akcji informacyjnych. Możesz i z lodówki ludzi na konsultacje zapraszać, na stronę internetową wysyłać, a oni i tak wiedzą swoje...
Z lodówki?
Mści się nowodworski gwałt na logice i zdaniu tambylców.
Mści się nowodworski gwałt na logice i zdaniu tambylców.
Mnie zwyczajnie chuj strzela, kiedy jakiekolwiek aktualne informacje są podawane tylko na facebooku, a już z oficjalnej strony niczego dowiedzieć się nie można.KwZ pisze:Serio uważacie, że przybliżanie obywatelom projektów miejskich to zły pomysł, że tak kpicie?
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"