Jak ustalą normę spalania po mieście taką, jak na 720 w DS, to faktycznie - cudowny kontrakt. No i, kurde, ajent chce się równać do miejskiego przewoźnika?ashir pisze:Już na wstępie proponują premię za oszczędność paliwa - to będzie kolejny cudowny kontrakt z Grodziem.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Ajenci - dyskusje, komentarze, nowości
- vernalisadonis
Właśnie, ajent niestety tak ustala i na nic tłumaczenia, że w DP czy DS inaczej wychodzi średnie spalanie. Więc osobiście uważam, że lepiej to olać. Nie ma najmniejszego sensu robienia z siebie kretyna na drodze, po to aby 2 czy tam 3 lity oszczędzić. Żeby to jeszcze było widoczne na pasku z wypłatą.
W MZA przynajmniej do konkretnej brygady jest ustalona konkretna norma.
W MZA przynajmniej do konkretnej brygady jest ustalona konkretna norma.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Tam masz kilka czynników, dzień, linia, autobus. Dla ciekawostki powiem, że na wynajmach jest uniwersalna norma w dodatku maksymalna ok. 35l/100km.vernalisadonis pisze:W MZA przynajmniej do konkretnej brygady jest ustalona konkretna norma.
Jeszcze może brygada? Calak? Dodatek?MJ pisze:Tam masz kilka czynników, dzień, linia, autobus.
W bazie PKS Grodzisk Maz. przy Klementowickiej mignęła mi biała scania omnicity z numerem taborowym 026 i logo jakiejś firmy. Ktoś coś wie?
To zdaje się są ew. warszawskie Scanie wypożyczone dla Lotniska w Modlinie (dowożą pasażerów z terminalu wprost na pas startowy i do samolotów).
Jakąś ex grodziową Scanię widziałem też na płycie Okęcia jakiś czas temu.Ficek pisze:To zdaje się są ew. warszawskie Scanie wypożyczone dla Lotniska w Modlinie (dowożą pasażerów z terminalu wprost na pas startowy i do samolotów).
Na Chopina widziałem 2 białe ex. grodziskowe sztuki. Jeżdżą dla firmy LS Airport Services.
-
Michalk001
Dobry pomysł, nawet Ci którzy boją się latać, po przejażdżce takim ekstremalnym sprzętem z uśmiechem wsiądą do samolotu.mickam pisze:Na Chopina widziałem 2 białe ex. grodziskowe sztuki. Jeżdżą dla firmy LS Airport Services.
Do kompletu jest jeszcze testowy Ursus CS12E.mickam pisze:Na Chopina widziałem 2 białe ex. grodziskowe sztuki. Jeżdżą dla firmy LS Airport Services.
-
marco_wawa
Jedna to jest A526.mickam pisze:Na Chopina widziałem 2 białe ex. grodziskowe sztuki. Jeżdżą dla firmy LS Airport Services.
W rzeczy samej, ex testowy.Wiliam pisze:To elektryk?
Wow, w Modlinie nie biega się już po płycie między kołującymi samolotami?Ficek pisze:To zdaje się są ew. warszawskie Scanie wypożyczone dla Lotniska w Modlinie (dowożą pasażerów z terminalu wprost na pas startowy i do samolotów).
Tylko czekać jak w tych Scaniach pojawią się drzwi z drugiej strony robione u Andrzeja w warsztacie!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ŁK
marco_wawa pisze:Jedna to jest A526.mickam pisze:Na Chopina widziałem 2 białe ex. grodziskowe sztuki. Jeżdżą dla firmy LS Airport Services.
Zdaje się że jeszcze dawna A527 jest delegowana do tego celu ( dzięki Scaniom pasażerowie mają turbulencje jeszcze będąc na ziemi