Maxima
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Niespodzianka!
Maximum wrześniowe na przyszły poniedziałek (będzie trochę przerzutów).
Miłej lektury!
Maximum wrześniowe na przyszły poniedziałek (będzie trochę przerzutów).
Miłej lektury!
- Załączniki
-
- 130916.rar
- (37.24 KiB) Pobrany 585 razy
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A oto i maximum na grudzień już z objazdami na Cierlickiej i ponownym otwarciem zjazd z TT na Bródno. Mam nadzieję, że nigdzie się nie rąbnąłem.
UWAGA! Nastąpiła zmiana w systemie oznaczania brygad. Małe cyfry w MZA oznaczają brygady, na których dopuszczone jest wysyłanie pojazdów mniejszych w danej klasie (czyli 15- i 10-metrowców).
Zrezygnowałem też z oznaczania maratonów.
UWAGA! Nastąpiła zmiana w systemie oznaczania brygad. Małe cyfry w MZA oznaczają brygady, na których dopuszczone jest wysyłanie pojazdów mniejszych w danej klasie (czyli 15- i 10-metrowców).
Zrezygnowałem też z oznaczania maratonów.
- Załączniki
-
- 131201.xls
- (221 KiB) Pobrany 588 razy
Have fun!
- Załączniki
-
- 140107.xls
- (220 KiB) Pobrany 738 razy
Niespodzianka. Maximum na marzec.
- Załączniki
-
- 150228.xls
- (212.5 KiB) Pobrany 410 razy
Kilka dni przeleżałe, ale wciąż aktualne.
- Załączniki
-
- 150309.xls
- (213 KiB) Pobrany 568 razy
Oto i jest maximum autobusowe na wrzesień w wersji z pełną obsadę EEC.
- Załączniki
-
- 150901.rar
- (33.42 KiB) Pobrany 674 razy
Mam nadzieję, że żadnych błędów nie ma. Wrzucam tutaj, bo właściwy temat zamknięty. Wersja na 11 lipca.
- Załączniki
-
- Maximum.xls
- (182.5 KiB) Pobrany 417 razy
- MilosnikKomunikacji
- Kontakt:
Zgłaszam błędy:Domas pisze:Mam nadzieję, że żadnych błędów nie ma. Wrzucam tutaj, bo właściwy temat zamknięty. Wersja na 11 lipca.
- na 107 nie ma już EEC (linia nie kursuje w DŚ) (w innych przewoźnikach)
- Woronicza na 128 w zmianie B ma tylko 013/128 (podane jest, że ma 3 dodatki B)
- Woronicza na 116 w DŚ ma 5 całek, a nie 4 całki.
- brak 139 na Woronicza (DŚ)
- Woronicza na 165 nie ma dodatków
- na 167 w innych przewoźnikach jest ITS
Błędy, które faktycznie wystąpiły (128, 139, 165) poprawiłem, pierdoły też (107, 167).MilosnikKomunikacji pisze:Zgłaszam błędy:Domas pisze:Mam nadzieję, że żadnych błędów nie ma. Wrzucam tutaj, bo właściwy temat zamknięty. Wersja na 11 lipca.
- na 107 nie ma już EEC (linia nie kursuje w DŚ) (w innych przewoźnikach)
- Woronicza na 128 w zmianie B ma tylko 013/128 (podane jest, że ma 3 dodatki B)
- Woronicza na 116 w DŚ ma 5 całek, a nie 4 całki.
- brak 139 na Woronicza (DŚ)
- Woronicza na 165 nie ma dodatków
- na 167 w innych przewoźnikach jest ITS
Maximum od 1 września 2016 roku. Błędy proszę na PW.
- Załączniki
-
- Maximum.xls
- 2016-09-01
- (202.5 KiB) Pobrany 559 razy
-
Z błędami zapraszam na PW.