Solaris Urbino 12 Electric
Pierwsza ładowarka stoi już na spartańskiej
POSZUKIWANE POJAZDY :
1901
A735
9803
1901
A735
9803
I jak sobie nasze elektryki dają radę przy -10, -15 stopniach? Zauważalne jest zmniejszenie zasięgu?
-
Kiedyś niektóre autobusy były tak paliwożerne, że na pętlach stały beczki z paliwem. Teraz jest postęp, na pętlach stawiają ładowarki.
miłośnik 13N
To znaczy że jest nadzieja ze niedługo jedno ładowanie wystarczy na całą pracę
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Albo zużycie baterii postępuje tak szybko, że co kółko będzie trzeba ładować.px33 pisze:To znaczy że jest nadzieja ze niedługo jedno ładowanie wystarczy na całą pracę
Ktoś się orientuje, kiedy zacznie działać i autobusy, które mają pantografy będą mogły być tam ładowane?adam8750 pisze:Pierwsza ładowarka stoi już na spartańskiej
Co z następnymi, także w kontekście testów SU18 Electric?
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak będą ładować co kółko, to zużycie powinno zwolnić.Szeregowy_Równoległy pisze:Albo zużycie baterii postępuje tak szybko, że co kółko będzie trzeba ładować.px33 pisze:To znaczy że jest nadzieja ze niedługo jedno ładowanie wystarczy na całą pracę
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Paaanie! Obecnie niektóre tramwaje są tak prądożerne, że na trasie stoją słupy trakcyjne!Stary Pingwin pisze:Kiedyś niektóre autobusy były tak paliwożerne, że na pętlach stały beczki z paliwem. Teraz jest postęp, na pętlach stawiają ładowarki.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )